Mijn Hezelburcht Menu

Duurzaamheid, Energie & Milieu

Het behalen van de doelstellingen uit het Europese Energieakkoord staat hoog op de agenda van overheden. In het subsidielandschap ligt dan ook steeds meer de focus op het thema duurzaamheid, energie en milieu.

SDE+, EIA \ MIA, CEF Energy en BREEAM

Europese en Nederlandse overheden stimuleren door middel van diverse subsidieregelingen verduurzaming. Van de SDE+ subsidieregeling voor zonnepanelen en de fiscale regelingen EIA en MIA voor energie en -milieuvriendelijke investeringen, tot Europese subsidiekansen binnen CEF Energy. Wist u dat investeringen in een duurzaam bedrijfspand u ook mogelijkheden voor subsidie bieden? Met een BREEAM-NL certificaat in uw bezit kunt u een aanzienlijk fiscaal voordeel behalen over de investering.

Hart voor het klimaat

Het duurzaamheidsteam binnen Hezelburcht streeft naar het tegengaan van klimaatverandering door subsidies te verbinden aan projecten met een positieve impact op het klimaat. Wij koppelen de strategieën en ambities van organisaties aan de beleidslijnen van overheden. Door ons enthousiasme, vakinhoudelijke kennis en ervaring weten wij de vertaalslag te maken tussen een project en een succesvolle subsidieaanvraag. Speelt duurzaamheid een rol binnen uw organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een duurzaamheidsconsultant brengt samen met u de projecten en mogelijkheden in kaart.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.