DHG

DHG is een ontwikkelaar van hoogwaardige vastgoedprojecten. Het bedrijf, met meer dan 25 jaar ervaring, is ondertussen de nummer 1 in het ontwikkelen van logistiek vastgoed. Verduurzaming staat voorop bij deze vooraanstaande ontwikkelaar en dat is terug te zien in hun projecten. Bijvoorbeeld met hun warehouse-concept, genaamd DHG Smartlog, waarmee ze distributiecentra ontwikkelen en bouwen van gegarandeerde kwaliteit en volgens de laatste eisen op gebied van duurzaamheid. Sinds 2015 heeft DHG ruim 1 miljoen m² aan distributiecentra volgens het eigen Smartlog-concept gerealiseerd.

Een voorbeeldproject: DHG Smartlog Roosendaal

De ontwikkelaar van hoogwaardige vastgoedprojecten is ambitieus en werkt volgens duurzaamheidsrichtlijnen. Smartlog Roosendaal voldoet aan een GPR 8,0 certificaat en maakt gebruik van verschillende duurzame installaties. Het object beslaat ongeveer 20.500 m², waarvan 20.000 m² warehouse en ruim 500 m² kantoorfunctie.

Samenwerking met Hezelburcht

Hezelburcht ondersteunt DHG sinds 2022 bij het behalen en begeleiden van diverse subsidietrajecten. Voor het project Smartlog Roosendaal hebben wij ervoor gezorgd dat DHG optimaal fiscaal voordeel via de instrumenten Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA) geniet. Dankzij ondersteuning van de specialisten van Hezelburcht en een goede samenwerking hebben de investeringen geleid tot een zeer interessante businesscase.

Ook subsidies benutten?

Ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00