Subsidies voor woningcorporaties

Hoe kunt u als woningcorporatie nu en in de toekomst betaalbare, duurzame woningen blijven aanbieden? Het behalen van de klimaatdoelstellingen en het realiseren van passende woonvoorzieningen zijn hierin een belangrijke opgave. Daarnaast zijn investeringen op het gebied van leefbaarheid of het transformeren van bestaande kantoor- en zorgpanden actuele ontwikkelingen. Grote opgaven dus. Gelukkig zijn er diverse subsidies voor woningcorporaties beschikbaar vanuit subsidieverstrekkers.

Ondersteuning bij subsidiewerving voor uw woningcorporatie

Om woningcorporaties te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities, bieden de specialisten van Hezelburcht full-service ondersteuning bij het verwerven van financiële middelen. Subsidies en fiscale instrumenten maken de investeringen binnen uw woningcorporatie immers aantrekkelijk!

Zonnepanelen op dak

Onze specialisten kunnen u dankzij onze expertise en ruime ervaring ondersteunen bij subsidietrajecten. Als woningcorporatie bent u er zo van verzekerd dat u geen gelden misloopt en van maximaal subsidievoordeel geniet. Wij kunnen dit doen in de vorm van:

  • Structurele ondersteuning | Hezelburcht fungeert als centraal aanspreekpunt voor uw woningcorporatie bij subsidievraagstukken en ondersteunt bij het gehele subsidietraject. Er wordt een centraal aanspreekpunt aangesteld voor uw organisatie, die u laagdrempelig kunt benaderen met vragen. Ook houden wij u tijdig op de hoogte van wijzigingen in het subsidielandschap.
  • Incidentele ondersteuning | Voor ondersteuning op projectbasis, bijvoorbeeld bij subsidieaanvragen, haalbaarheidsbepalingen of verantwoordingstrajecten.

Ontdek de subsidiekansen voor uw woningcorporatie!

Vanuit een samenwerking tussen de specialisten sustainability, publieke sector en compliance, verkennen wij graag de subsidiekansen voor uw organisatie! Met name op het gebied van duurzaamheid liggen er financieringskansen, maar ook thema’s als leefbaarheid, herstructurering, transformatie van zorg- of kantoorpanden en monumentenzorg bieden kansen. De Rijksoverheid, provincies en gemeenten zetten namelijk subsidieregelingen in om de beleidsdoelen van themagebieden te behalen. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Advies over subsidies voor uw woningcorporatie

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00