Over Hezelburcht

Al meer dan 25 jaar biedt Hezelburcht optimale subsidieondersteuning om innovatieve en duurzame en ambities te realiseren. Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden. Met ruim 150 professionals binnen de Hezelburcht Groep werken we dagelijks aan de meest baanbrekende projecten van onze opdrachtgevers en maken we het verschil.

We know about ambition

Ambities waarmaken: dat is wat ons drijft. Daarom verbinden wij ambitieuze en ondernemende adviseurs met hoogwaardige expertise aan ons. Onze adviseurs spreken de taal van onze opdrachtgevers, doordat zij afkomstig zijn uit de sectoren waar u actief in bent. Hierdoor hebben zij niet alleen een solide wetenschappelijke basis, maar ook ruime praktijkervaring in specifieke sectoren. Inmiddels zijn er ruim 100 professionals werkzaam bij Hezelburcht, die onder andere gespecialiseerd zijn binnen de sectoren energie & milieu, high tech systems & materials, ICT, life sciences, logistiek, overheden en de zorg. Door intensief overleg met subsidieverstrekkers en door bruggen te bouwen tussen verstrekker en ontvanger, vergroten wij de slagingskans van projecten en verkleinen wij de risico’s.

In 1995 richt Marc Guelen Hezelburcht op.
Hezelburcht heeft 6 vestigingen in Europa.
Op onze 6 vestigingen werken meer dan 100 specialisten.
Wij werken voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Hezelburcht oprichter Marc Guelen voor het pand aan de Lange Hezelstraat 101 te Nijmegen.

De kenmerkende vogel

Op het pand aan de Lange Hezelstraat 101 te Nijmegen prijken nog altijd de ‘vreemde’ vogels in Jugendstil. De decoraties waren destijds de inspiratiebron voor het logo van Hezelburcht, het bedrijf dat Marc Guelen startte in 1995. Vanuit het zelfstandig ondernemerschap is een bedrijf ontstaan met zes vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Iets waar Marc als eigenaar tot op de dag van vandaag ontzettend trots op is! “Ontwikkeling, onderzoek en innovatie bij uiteenlopende, maar vooral vooroplopende organisaties. Hezelburcht levert een bijdrage aan die vernieuwing. Niet door met regelingen en subsidies langs de deuren te gaan, maar door steeds goed te blijven luisteren naar de doelen van haar opdrachtgevers. Dat is nu zo. Dat was 25 jaar terug ook al zo. Dat maakt Hezelburcht een mooi en succesvol bedrijf”, aldus Marc Guelen.

Over Hezelburcht
Werken bij Hezelburcht
Wij zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Geïnteresseerd?Bekijk actuele vacatures
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00