Over Hezelburcht

“ Hezelburcht levert met haar subsidieoplossingen een hoge toegevoegde waarde. ”

Neem contact op

Al ruim twintig jaar biedt Hezelburcht optimale subsidieondersteuning (full service) om strategische, financiële en innovatieve ambities te realiseren. Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden.

We know about ambition
Ambities waarmaken: dat is wat ons drijft. Daarom verbinden wij ambitieuze en ondernemende adviseurs met hoogwaardige expertise aan ons. Onze adviseurs spreken de taal van onze opdrachtgevers, doordat zij afkomstig zijn uit de sectoren waar u actief in bent. Hierdoor hebben zij niet alleen een solide wetenschappelijke basis, maar ook ruime praktijkervaring in specifieke sectoren. Inmiddels zijn er ruim 70 professionals werkzaam bij Hezelburcht, die onder andere gespecialiseerd zijn binnen de sectoren Energie & Milieu, Food, High Tech Systems & Materials, ICT, Life Sciences, Logistiek & Transport en de publieke sector. Door intensief overleg met subsidieverstrekkers en door bruggen te bouwen tussen verstrekker en ontvanger, vergroten wij de slagingskans van projecten en verkleinen wij de risico’s.

Samen voor succes
Wij zien wat de mogelijkheden zijn van subsidies. Denk aan duurzaam transport door geheel Europa of een anti agressie beleid in de Nederlandse zorg. Wij denken daarom graag met u mee over de subsidiemogelijkheden binnen uw project. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Nederland (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Nijmegen) en onze vestiging in Brussel.