Over Hezelburcht

Al 25 jaar biedt Hezelburcht optimale subsidieondersteuning om innovatieve, duurzame en maatschappelijke ambities te realiseren. Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden.

Hezelburcht viert jubileum!

Het jaar 2020 staat in het teken van ons 25-jarige jubileum. Wij zijn trots op waar we  staan! Benieuwd naar onze mijlpalen en hoe wij als bedrijf zijn gegroeid? Bekijk onze timeline:

hezelburcht viert jubileum image

We know about ambition

Ambities waarmaken: dat is wat ons drijft. Daarom verbinden wij ambitieuze en ondernemende adviseurs met hoogwaardige expertise aan ons. Onze adviseurs spreken de taal van onze opdrachtgevers, doordat zij afkomstig zijn uit de sectoren waar u actief in bent. Hierdoor hebben zij niet alleen een solide wetenschappelijke basis, maar ook ruime praktijkervaring in specifieke sectoren. Inmiddels zijn er ruim 90 professionals werkzaam bij Hezelburcht, die onder andere gespecialiseerd zijn binnen de sectoren energie & milieu, high tech systems & materials, ICT, life sciences, logistiek, overheden en de zorg. Door intensief overleg met subsidieverstrekkers en door bruggen te bouwen tussen verstrekker en ontvanger, vergroten wij de slagingskans van projecten en verkleinen wij de risico’s.

In 1995 richt Marc Guelen Hezelburcht op.
Hezelburcht heeft 5 vestigingen in Nederland en België.
Op onze 5 vestigingen werken samen meer dan 90 experts.
Wij werken voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Hezelburcht oprichter Marc Guelen voor het pand aan de Lange Hezelstraat 101 te Nijmegen.

De kenmerkende vogel

Op het pand aan de Lange Hezelstraat 101 te Nijmegen prijken nog altijd de ‘vreemde’ vogels in Jugendstil. De decoraties waren destijds de inspiratiebron voor het logo van Hezelburcht, het bedrijf dat Marc Guelen startte in 1995. Vanuit het zelfstandig ondernemerschap is een bedrijf ontstaan met vijf vestigingen in Nederland en België. Iets waar Marc als eigenaar tot op de dag van vandaag ontzettend trots op is! “Ontwikkeling, onderzoek en innovatie bij uiteenlopende, maar vooral vooroplopende organisaties. Hezelburcht levert een bijdrage aan die vernieuwing. Niet door met regelingen en subsidies langs de deuren te gaan, maar door steeds goed te blijven luisteren naar de doelen van haar opdrachtgevers. Dat is nu zo. Dat was 25 jaar terug ook al zo. Dat maakt Hezelburcht een mooi en succesvol bedrijf”, aldus Marc Guelen.

Over Hezelburcht
Werken bij Hezelburcht
Wij zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Geïnteresseerd?Bekijk actuele vacatures
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00