De Hezelburcht Groep

Gestart aan de keukentafel in 1995, uitgegroeid tot een groep bedrijven met 175 ambitieuze en betrokken professionals: de Hezelburcht Groep. Iedere dag werken we vanuit onze 7 Europese vestigingen aan het waarmaken van de ambities van onze relaties.

Met onze kennis en ervaring, maar vooral door dicht bij onszelf te blijven, zijn we marktleider geworden op gebied van subsidie- en financieringsmanagement. Via onze labels zijn we betrokken bij alle aspecten van het subsidieproces, van projectidee tot subsidieverstrekker.

Hezelburcht Subsidieadvies

Al ruim 25 jaar is Hezelburcht subsidieadvies een begrip binnen het subsidie- en financieringslandschap. Hezelburcht biedt ondersteuning binnen de gehele breedte van een subsidietraject: van het schrijven van aanvragen tot de administratie achteraf. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden kunnen bij Hezelburcht terecht voor advies en ondersteuning bij vrijwel alle Nederlandse en Europese regelingen.

Hezelburcht E+M

Evers + Manders is sinds 1993 actief als subsidieadviseur en heeft focus op vijf sectoren, waarvan water- & deltatechnologie en Life Sciences & Health de belangrijkste en grootste zijn. Evers + Manders is sinds januari 2022 onderdeel van de Hezelburcht Groep. Vanaf 2023 heet onze vestiging in Hoevelaken niet meer Evers + Manders, maar Hezelburcht E+M.

Direction Subsidieadviseurs

Direction Subsidieadviseurs is sinds 1993 actief in het subsidielandschap. De focus van het bureau ligt op de sectoren Industrie, Life Sciences & Chemie en IT. Direction is sinds oktober 2022 onderdeel van de Hezelburcht groep.

FirstBlue Fördermittelberatung

Vanuit Düsseldorf ondersteunt FirstBlue Fördermittelberatung Duitse organisaties met subsidie- en financieringstrajecten. De subsidiespecialisten van FirstBlue adviseren en schrijven aanvragen voor nationale regelingen zoals de FZulG en de ZIM, maar hebben ook ervaring met Europese subsidieregelingen.

BlueSpecialists

BlueSpecialists is hét platform voor mensen met subsidie-ervaring. Zowel eenmanszaken als kleinere bureaus kunnen zich bij BlueSpecialists aansluiten om zo nieuwe projecten binnen te halen of mee te werken aan talloze lopende projecten van de Hezelburcht Groep.

WBSO-subsidies.nl

De specialisten van wbso-subsidies.nl ondersteunen innovatieve organisaties bij het aanvragen van fiscaal voordeel voor R&D-activiteiten via de bekende WBSO regeling. Dit label van Hezelburcht heeft veel kennis en ervaring in huis met een excellent track record voor WBSO aanvragen.

Innovatiebox.com

Innovatiebox.com biedt advies en ondersteuning voor innovatieve bedrijven die gebruik (willen) maken van het fiscale instrument de Innovatiebox. Een team met ervaren specialisten zorgt ervoor dat ondernemers met dit instrument zo veel mogelijk financieel voordeel halen uit hun innovaties.

OrangeX

OrangeX werft interim subsidieprofessionals voor Nederlandse overheden en organisaties. Deze professionals zijn gespecialiseerd in het opstellen van subsidieprogramma’s, het beoordelen van subsidieaanvragen en het projectmanagement van innovatietrajecten.

Meer weten over de Hezelburcht Groep?

Wilt u meer info over de Hezelburcht groep? Of bent u benieuwd hoe wij uw innovatieve en duurzame ambities kunnen verwezenlijken? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00