Mijn Hezelburcht Menu

Onze cultuur en organisatie

Onze cultuur en organisatie

Ambities waarmaken: dat is wat ons drijft. Wij zijn altijd op zoek naar talent om onze organisatie te versterken. Wij bieden dynamische banen waarbinnen stilstaan geen optie is! Je gaat samenwerken met de meest inspirerende organisaties en draagt bij aan het realiseren van innovatieve en maatschappelijk relevante projecten.

Waarde toevoegen, dat is jouw toekomstige taak bij Hezelburcht!

Ontmoet onze specialisten

Werken bij Hezelburcht

Hezelburcht groeit! Lijkt het jou een mooie uitdaging om bij te dragen aan de realisering van innovatieve en maatschappelijke projecten?

Heb je een flinke dosis initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en ben je net zo ambitieus als Hezelburcht en haar opdrachtgevers? Reageer op een van de openstaande functies of verstuur een open sollicitatie!

Wij ontmoeten je graag! In verband met de actuele corona-situatie, vinden de gesprekken echter pas na 6 april plaats. Wij volgen de adviezen van het RIVM op. Uiteraard staan we je in de tussentijd graag digitaal te woord!

Bekijk alle vacatures

Een dag uit het leven van een consultant

Een dag uit het leven van een consultant

“Ik check thuis mijn agenda voor de dag en vertrek naar mijn eerste afspraak. Gelukkig kan ik na de file vertrekken voor een workshop bij één van onze relaties over een Europese subsidie. Terug op kantoor zitten collega’s verwikkeld in een geanimeerd gesprek aan de lunchtafel. Er druppelen collega’s binnen van andere vestigingen voor een PRINCE2 training. Na de sessie werk ik mijn mail bij en review ik een aanvraag. Later die middag sluit ik aan bij een Skype-meeting voor een Duitse klant omtrent een subsidietoekenning. We werken al een aantal jaren samen dus we kennen elkaar goed. Als ik de vergaderzaal uitloop zie ik de inschrijflijst liggen met ideeën voor het volgende bedrijfsuitje. Nadenkend over een aantal sportieve activiteiten stap ik in de leaseauto en rij ik naar huis.”

Bekijk Joyce haar carrièrepad bij Hezelburcht

Interesse in een job?

Wij ontmoeten je graag!

Neem contact op!

of bel direct naar: 088 495 20 00