Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Wilt u als organisatie van het gas af? De CV-ketel eruit? Gaat u investeren in een duurzame manier van verwarmen, bijvoorbeeld door middel van een warmtepomp of zonneboiler? Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) zijn investeringen in duurzame warmte zeer interessant. Met de subsidiebijdrage is een investering in dergelijke technieken net zo betaalbaar als een investering in een nieuwe CV-ketel.

Persoonlijk advies?
Of bel naar: 088 495 20 00

Duurzaam verwarmd | ISDE 2021

In 2021 is er in totaal € 164 miljoen beschikbaar voor het stimuleren van duurzame warmte. Subsidie is in 2021 beschikbaar voor investeringen die vermeld staan op de officiële apparatenlijsten.  De exacte subsidiebijdrage is afhankelijk van uw installatiekeuze.

Hezelburcht helpt u graag met het kiezen van de meest aantrekkelijke installatie op basis van de subsidiemogelijkheden. U bent zo verzekerd van een slimme, duurzame investering voor een beter klimaat. Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend.

Voor wie?

De ISDE subsidie is interessant voor alle typen organisaties, van gemeenten tot zorginstellingen en bedrijven. Let op: voor ondernemers, zorgorganisaties en private instellingen moet een aanvraag worden gedaan alvorens een koopovereenkomst is getekend. Na het verkrijgen van de beschikking dient u uw aankoopbewijs vervolgens te overhandigen aan Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

Ontdek de mogelijkheden!  

Komt uw investering niet in aanmerking voor ISDE subsidie? Dan zijn subsidieregelingen als de EIA en SDE+ mogelijk interessant.

Wilt u weten wat de ISDE kan betekenen voor uw duurzaamheidsinvesteringen? Neem dan contact op  voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00