EFRO subsidie

Voor wie?

Bedrijven, kennisinstellingen en overheden

Voor wat?

Het versterken van de concurrentiekracht en werkgelegenheid

Advies over EFRO subsidie

Om de belangrijkste economische verschillen tussen Europese landen te verkleinen is het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO subsidie) in het leven geroepen. Voor meer welvarende regio’s, zoals Nederland, ondersteunt het programma projecten die de concurrentiekracht vergroten en daarmee meer werkgelegenheid creëren.

De vier regio’s van EFRO subsidie in Nederland

Het EFRO splitst zich op in vier Nederlandse regio’s die ieder het subsidiebudget zelf kunnen inzetten. De vier EFRO programma’s zijn:

Projecten EFRO subsidie

Projecten komen in aanmerking als ze bijdragen aan een ‘slimmer’ en een ‘groener’ Europa. Dat betekent dat innovatieve projecten en projecten die de overgang naar een koolstofarme economie versnellen in aanmerking komen voor EFRO. Samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden binnen projecten is niet verplicht, maar vergroot wel de kansen van de subsidieaanvraag.

Ontdek de mogelijkheden van EFRO

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van EFRO subsidie voor uw organisatie? Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens achter of bel direct naar 088 495 20 00.

contact

Wilt u meer weten over het EFRO? Neem contact met ons op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: