Mijn Hezelburcht Menu

Subsidieadvies

Het subsidielandschap is divers en biedt voor veel soorten organisaties kansen. De hoeveelheid subsidieregelingen in Nederland en Europa blijft toenemen. Het grote aantal regelingen zorgt voor goede mogelijkheden op extra financiering, maar maakt het subsidieverwervingsproces er niet eenvoudiger op. Hezelburcht verzorgt subsidieadvies over actuele regelingen, de veranderende subsidieregels en de eisen die gesteld worden aan de subsidieaanvragen. Wij begeleiden organisaties bij het verwervingsproces, waarbij Hezelburcht als kennisleverancier en facilitator fungeert.

Toegevoegde waarde

Onze kracht ligt in het verzorgen van de volledige subsidieaanvraag om de slagingskans te vergroten. Het verschil tussen toekenning of afwijzing van een subsidie zit hem namelijk niet alleen in de kwaliteit van het project, maar voor een belangrijk deel ook in de kwaliteit van de aanvraag. Een project moet immers perfect aansluiten bij de doelstelling van de subsidieregeling. Wij begeleiden het volledige subsidieverwervingsproces. Van het allereerste begin tot en met de vaststelling en verantwoording van de subsidie.

Specialistische kennis

Hezelburcht heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van subsidieadvies. Onze subsidietechnische en inhoudelijke kennis van de regelingen, netwerk en kennis van de sectoren waarin wij actief zijn, stellen ons in staat om aanvragen op te stellen met de grootste kans op succes.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Of bel direct naar: 088 495 20 00