Subsidieadvies

Het subsidielandschap is divers en biedt voor veel soorten organisaties kansen. Of u nu investeert in innovatie, energiebesparing of een betere zorg. De hoeveelheid subsidieregelingen en fiscale instrumenten in Nederland en Europa blijven toenemen. Dit zorgt voor goede mogelijkheden op extra financiering, maar maakt het subsidieverwervingsproces er niet eenvoudiger op!

Hezelburcht verleent subsidieadvies over zowel actuele regelingen, de veranderende subsidieregels als de eisen die gesteld worden aan de subsidieaanvragen. Wij begeleiden zowel profit- als non-profit organisaties bij het verwervingsproces, waarbij Hezelburcht als facilitator en kennis- en innovatiepartner fungeert.

Toegevoegde waarde van Hezelburcht

Onze kracht ligt in het verzorgen van een volledige subsidieaanvraag om de kans van slagen te vergroten. Het verschil tussen toekenning of afwijzing van een subsidie zit hem namelijk niet alleen in de kwaliteit van het project, maar voor een belangrijk deel ook in de kwaliteit van de aanvraag. Een project moet immers perfect aansluiten bij de doelstelling van de subsidieregeling.

Wij begeleiden het volledige subsidieverwervingsproces. Van het allereerste begin tot en met de vaststelling en verantwoording van de subsidie.

Specialistische kennis van subsidies

Onze subsidie-technische en inhoudelijke kennis van de regelingen, netwerk en kennis van de sectoren waarin wij actief zijn, stellen ons in staat om aanvragen op te stellen met de grootste kans op succes.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00