Kansen voor West 3 (KvW3)

Voor wie?

Mkb-ondernemingen, bedrijven, maatschappelijke- en kennisinstellingen, intermediaire organisaties en overheden

Voor wat?

Innovatie- en duurzaamheidsprojecten

Advies over Kansen voor West

Binnen het EFRO programma Kansen voor West zetten bedrijven en publieke partners uit de Randstand zich samen in om de regionale economie te stimuleren. De Randstad loopt als belangrijkste economische regio in Nederland namelijk nog achter op andere stedelijke regio’s in Europa. Het samenwerkingsverband bestaat uit de vier westelijke Randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Organisaties in de Randstad kunnen subsidie aanvragen via Kansen voor West voor innovatieve en duurzame projecten. In totaal is er zo’n € 237 miljoen aan subsidie beschikbaar voor projecten. Dit budget wordt verdeeld via diverse openstellingen.

Kansen voor West 3 (2022-2029)

Kansen voor West is in 2022 van start gegaan met een derde editie. Kansen voor West 3 heet het nieuwe programma. Een van de grootste veranderingen ten opzichte van de eerdere edities is dat het programma niet in één keer wordt opengesteld, maar juist vier jaar lang zal er twee keer per jaar een openstellingsmoment volgen waarop diverse calls worden gelanceerd.

Wat komt in aanmerking voor KvW 3

Via diverse openstellingen kunt u een aanvraag indienen. Uw project moet aansluiten op één van de specifieke doelstellingen van KvW3:

  • Innovatie
  • Energie-efficiëntie
  • Hernieuwbare energie
  • Energiesystemen
  • Circulaire economie
  • Duurzame stedelijke ontwikkeling

Advies van een specialist

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van Kansen voor West voor uw organisatie? Of bent u benieuwd naar subsidiemogelijkheden in het algemeen? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem contact op voor een adviesgesprek via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com.

contact

Heeft u advies nodig of wilt u meer weten over Kansen voor West? Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend adviesgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: