dr. Marlieke van Kesteren

dr. Marlieke van Kesteren

E-mail
m.vankesteren@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Hoevelaken

Marlieke heeft na haar Bachelor Kunstmatige Intelligentie voor haar Master gekozen voor Cognitieve Neurowetenschap. Dat haar dit goed afging blijkt wel uit het cum laude afsluiten van haar PhD Cognitieve Neurowetenschap. Sinds 2019 maakt ze deel uit van het team subsidieadviseurs in Hoevelaken.

Als subsidieadviseur ben ik vooral een kritische vriend. Ik haal energie uit het geven van betekenisvol advies dat de klant ontzorgt en voortgang creëert in het proces. Dit zodat klanten optimaal kunnen focussen op hun eigen unieke expertise: de (wetenschappelijke) innovatie. Ik schroom daarbij niet om kritisch te zijn en kies graag een coachende, proactieve rol om projecten zo goed mogelijk neer te zetten en de slaagkans zo hoog mogelijk te maken.  

Binnen mijn werk als consultant focus ik op Life Sciences en AI, vooral binnen nationale en internationale wetenschappelijke subsidieregelingen en PPS-samenwerkingen. Met mijn wetenschappelijke achtergrond in Cognitieve Neurowetenschap en Kunstmatige Intelligentie, uitgebreide kennis over de wetenschappelijke wereld en brede interesse in onderzoek en innovatie, bied ik diepgaande en deskundige begeleiding bij verschillende subsidieprogramma’s.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds oktober 2019

Expertises

Life Sciences & Health, Technologie

LinkedIn

Marlieke van Kesteren op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00