Merian Lelieveld, MA

Merian Lelieveld, MA

E-mail
m.lelieveld@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Den Haag

Merian is sinds september 2022 weer opnieuw werkzaam bij Hezelburcht als Principal Consultant. Vanaf 2015 tot en met 2016 was ze al actief als Compliance Officer, waarna ze de overstap maakte naar (Senior) Consultant vanaf 2017 tot en met 2020. Vervolgens is ze voor ruim twee jaar actief geweest als portfolio manager bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Wat dit werk zo interessant voor mij maakt is de veelzijdigheid aan inhoudelijke vraagstukken, de complexiteit van grote corporate projecten, de businesscases die daarbij horen, en dat je werkt aan een concreet resultaat. Elke dag is het weer een verassing wat er op je afkomt. De waardering die je krijgt van de klanten is ook een sterke drijfveer. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor!

In mijn vrije tijd bezoek ik graag historisch relevante plekken en musea, of ben ik graag lekker buiten bezig (wandelen, fietsen, naar de kinderboerderij met de kids). Daarnaast houd ik ook van bordspelletjes, wintersport en lezen en vind ik (Gedrags-)economie altijd wel interessant.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds september 2022

Opleiding

  • Europees Beleid / Economie (MA) | Universiteit van Amsterdam (UvA)
  • Europese Studies (BA) | Universiteit van Amsterdam (UvA)

Expertises

Europese Unie (EU), Maatschappelijke kosten-batenanalyse (MKBA)

LinkedIn

Merian Lelieveld op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00