CEF subsidie

Voor wie?

Ambitieuze bedrijven, onderzoekers en overheden

Voor wat?

Projecten voor een sterker en duurzamer Europa

Pijlers

Transport, Energy en Digital

Alles over CEF subsidie

Een sterk en duurzaam Europa door het bevorderen van de concurrentiekracht en het stimuleren van economische groei. Om dit doel te kunnen bereiken ondersteunt de CEF (Connecting Europe Facility) projecten die de ontbrekende schakels in de sectoren transport, energie en digitalisering (voorheen telecom) invullen. Dat zijn de drie belangrijke pijlers binnen de Europese economie.

Overkoepelende doelstellingen

CEF subsidie draagt bij aan een duurzame economie door grootschalige projecten op gebied van hernieuwbare energie en digitalisering te ondersteunen. Deze innovaties van samenwerkende organisaties moeten bijdragen aan de concurrentiekracht van de Europese economie.

Pijlers van CEF subsidie

De programmaperiode van 2021-2027  is gericht op drie pijlers:

  1. Transport
  2. Energy
  3. Digital

Ondersteuning door CEF-specialisten

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van CEF subsidie voor uw organisatie? Of heeft u al een samenwerking en wilt u een aanvraag indienen met een grote kans op toekenning? Neem dan contact op voor een adviesgesprek via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com. Onze subsidiespecialisten hebben ruime ervaring in het aanvragen van CEF subsidie.

contact

Wilt u meer weten over het CEF programma? Neem contact met ons op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: