CEF Energy

Het versterken van de Europese energiesector vraagt om forse investeringen. De huidige infrastructuur is namelijk niet in staat om aan de toekomstige vraag te voldoen, de continuïteit van de bevoorrading te waarborgen en om grootschalige levering van energie uit hernieuwbare bronnen te ondersteunen. CEF Energy (Connecting Europe Facility) investeert daarom in het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe infrastructuren voor een krachtig energie netwerk in Europa.

CEF Energy 2021-2027

Om de Europese infrastructuur op het gebied van energie te verbeteren zal naar verwachting € 4,8 miljard beschikbaar worden gesteld voor de periode 2021-2027. We zullen deze pagina updaten als er meer bekend wordt gemaakt over het nieuwe werkprogramma 2021-2027.

PCI’s

Om in aanmerking te komen voor financiering vanuit de CEF Energy, moet een project op de Europese lijst van ‘Projects of Common Interest’ (PCI’s) staan. Een project moet onder andere bijdragen aan de Europese doelstellingen op het gebied van energie, de concurrentie vergroten en een significante impact hebben op de markt van ten minste twee Europese landen.

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van CEF Energy voor uw organisatie?

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Wilt u meer weten over CEF Energy? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00