CEF Energy

Voor wie?

Ambitieuze bedrijven, onderzoekers en overheden

Voor wat?

Projecten voor een sterker en duurzamer Europa

Alle pijlers

Transport, Energy en Telecom

Advies over CEF

Het versterken van de Europese energiesector vraagt om forse investeringen. De huidige infrastructuur is namelijk niet in staat om aan de toekomstige vraag te voldoen, de continuïteit van de bevoorrading te waarborgen en om grootschalige levering van energie uit hernieuwbare bronnen te ondersteunen. CEF Energy (Connecting Europe Facility) investeert daarom in het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe infrastructuren voor een krachtig energienetwerk in Europa.

CEF Energy 2021-2027

In totaal bedraagt het subsidiebudget voor CEF 2021 – 2027 ruim € 33,71 miljard. Hiervan gaat € 5,84 miljard naar CEF Energy voor de gehele periode (2021 -2027) voor het verbeteren van de Europese infrastructuur op het gebied van energie.

Belangrijke informatie: PCI’s

Om in aanmerking te komen voor financiering vanuit de CEF Energy, moet een project op de Europese lijst van ‘Projects of Common Interest‘ (PCI’s) staan. Een project moet onder andere bijdragen aan de Europese doelstellingen op het gebied van energie, de concurrentie vergroten en een significante impact hebben op de markt van ten minste twee Europese landen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de subsidiekansen van CEF Energy of een van de andere CEF programma’s voor uw organisatie? Neem gerust contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor meer informatie over dit programma en onze dienstverlening. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

contact

Wilt u meer weten over CEF Energy? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Laat uw gegevens achter of bel direct naar 088 495 20 00.