CEF

Voor wie?

Ambitieuze bedrijven, onderzoekers en overheden

Voor wat?

Projecten voor een sterker en duurzamer Europa

Pijlers

Transport, Energy en Telecom

Meer informatie over CEF

Een sterk en duurzaam Europa door het bevorderen van de concurrentiekracht en het stimuleren van economische groei. Om dit doel te kunnen bereiken ondersteunt de CEF (Connecting Europe Facility) projecten die de ontbrekende schakels in de sectoren transport, energie en telecom invullen. Drie belangrijke pijlers binnen de Europese economie. Door het gebruik van hernieuwbare energie te faciliteren, snellere breedband-verbindingen, schonere vormen van transport en de ontwikkeling van infrastructuur te promoten, stimuleert het programma een duurzame economie. Het richten op slimme, duurzame en volledig (onderling) verbonden energie, transport en digitale netwerken zal de interne markt en de concurrentiekracht van de Europese economie versterken.

Pijlers binnen CEF

De programmaperiode van 2021-2027  is gericht op drie pijlers:

  1. Transport
  2. Energy
  3. Telecom

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van CEF voor uw organisatie? Neem contact op voor een adviesgesprek via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com.

contact

Wilt u meer weten over het CEF programma? Neem contact met ons op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: