CEF Telecom

Voor wie?

Ambitieuze bedrijven, onderzoekers en overheden

Voor wat?

Projecten voor een sterker en duurzamer Europa

Alle pijlers

Transport, Energy en Telecom

Advies over CEF

Het Internet is uitgegroeid tot het belangrijkste platform voor communicatie. Niet alleen voor bedrijven, maar ook steeds meer voor particulieren om mee te kunnen doen in de maatschappij. De beschikbaarheid van het Internet en de toegang tot digitale diensten zijn daarom essentieel voor de Europese economie en samenleving. Hoewel diverse lidstaten inmiddels al digitale infrastructuren hebben opgezet, is er nog geen onderlinge verbintenis op Europees niveau. CEF Telecom richt zich daarom op het ondersteunen van projecten die deze bottleneck aanpakken.

CEF Telecom | Breedband en DSI’s

In de periode 2014-2020 wordt € 1,14 miljard geïnvesteerd in CEF Telecom. Van dit bedrag wordt € 170 miljoen gereserveerd voor projecten die zich richten op het stimuleren van de inzet en modernisering van breedbandnetwerken. De resterende €  970 miljoen zal worden geïnvesteerd in Digital Service Infrastructures (DSI’s). Deze DSI’s zijn grensoverschrijdende services voor burgers, bedrijven en publieke administraties. Hierbij kan gedacht worden aan elektronische identificatie en de gezondheidszorg.

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van CEF Telecom voor uw organisatie? Of heeft u vragen over onze diensten? Laat uw gegevens achter of bel direct naar 088 495 20 00.

contact

Advies nodig of wilt u meer weten over CEF Telecom? Neem contact met ons op via 088 495 20 00 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: