Astronergy – Chint Solar

Astronergy – Chint Solar is een van ‘s werelds grootste downstream fotovoltlaïsche (zon-PV) projectontwikkelaars. Als gespecialiseerde dochteronderneming van CHINT Group staat het bedrijf bekend om haar kennis en daadkracht op het gebied van de uitrol van zon-PV. CHINT Group is een zon-PV producent uit China, die op grote schaal zonnestroomsysteemoplossingen verzorgt.

Astronergy | Wereldwijde leverancier van grootschalige zonnevelden

Wereldwijde leverancier Astronergy / Chint Solar is actief op het gebied van zon-PV ontwikkeling en de productie van zon-PV modules. Astronergy bouwt over de hele wereld zonneparken, zoals bijvoorbeeld in Thailand, Spanje, de Verenigde Staten, India, Nederland, Bulgarije, Roemenië, Zuid-Afrika en Japan. Mondiaal is Astronergy in het bezit van zonne-energiecentrales met een geschatte totale capaciteit van 3 GigaWatt.

Als wereldwijd opererend bedrijf blijft Astronergy / Chint Solar haar activiteiten in Nederland uitbreiden. Hezelburcht ondersteunt de ambitie van Astronergy bij het vergroten van haar impact op de Nederlandse energietransitie.

SDE+ voor hernieuwbare energieopwekking

Hezelburcht ondersteunt het volledige aanvraagproces voor de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). Onze dienstverlening ontzorgt Astronergy binnen het gehele traject. Wij starten met een marktanalyse en berekening, die leidt tot het bepalen van een strategisch SDE+ basisbedrag. Vervolgens verzorgen wij de daadwerkelijke indiening van de aanvraag. Bovendien ontlasten wij Astronergy bij de benodigde administratie en zorgen wij voor een tijdige kennisgeving van een wetswijziging.

Voor Astronergy heeft Hezelburcht naast de SDE+ subsidie ook de overige Nederlandse en Europese subsidieregelingen in kaart gebracht.

Hezelburcht has been instrumental in supporting our business growth in the Netherlands. With a deep knowledge in the energy market and regulatory framework, Hezelburcht is well equipped to advise and support SDE+ preparation and submission, supporting us to successfully place our projects in each auction round. - Bernardo Silvestre, Head of Business Development Europe at Astronergy/Chint Solar

Zon-PV project van Astronergy in Veendam

Astronergy
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00