Weheat

In 2023 heeft Weheat haar eerste warmtepomp op de markt gebracht: de BlackBird. Met een vermogen van 8 kW is deze uitermate geschikt voor het verwarmen van (middelgrote) woningen. Uniek aan deze warmtepomp is dat hij volledig geoptimaliseerd is voor horizontaal gebruik waardoor hij bijna onzichtbaar is en dat hij nauwelijks geluid maakt door de unieke geluidsisolerende behuizing. Met deze succesvolle marktintroductie en de juiste kennis in huis blijft Weheat optimaliseren en ontwikkelen op het gebied van warmtepomp oplossingen.

Warmtepompen voor sociale woningbouw

Binnen de sociale woningbouw ligt er op het gebied van verduurzaming nog een onvervulde behoefte waar Weheat mogelijkheden ziet met specifieke warmtepomp-oplossingen. De komende jaren gaat Weheat daarom aan de slag met het ontwikkelen van warmtepomptechnologieën voor toepassing bij sociale woningen. Denk aan een kleiner, compact model warmtepomp met lager vermogen zodat deze geschikt is voor tussen- en meergezinswoningen en een slimme cascade-aansturing op basis van individuele behoeften en systeemefficiëntie.

Nieuwe warmtepomp oplossingen met de DEI+ subsidie

Weheat blijft haar warmtepompen continu optimaliseren voor de meest efficiënte en slimme technologieën. De subsidie Demonstratie, Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) ondersteunt de ontwikkeling van dit soort vooruitstrevende technologieën die gericht zijn op het verminderen van CO2-uitstoot. Met uitgebreide inhoudelijke ondersteuning vanuit verschillende expertisegebieden zoals High Tech en Duurzaamheid heeft Hezelburcht Weheat succesvol ondersteund bij het aanvragen van de DEI+ subsidie.

Weheat warmtepomp
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00