Voedingsmiddelenindustrie

De voedingsmiddelenindustrie is een miljardenindustrie waar alle Nederlanders van afhankelijk zijn voor hun dagelijkse boodschappen. Het is een productie-industrie waar het niet alleen draait om het produceren van (gezond) voedsel, maar ook om het garanderen van veilige en tegenwoordig ook steeds duurzamere voedingsmiddelen. Gezond, veilig en duurzaam voedsel is niet alleen van invloed op onze gezondheid, maar ook op hoe we met de aarde omgaan.

De subsidiekansen in de Voedingsmiddelenindustrie

Onze Life Sciences, Health & Food (LSH&F) specialisten zijn geregeld betrokken bij innovatie- en R&D-projecten die een bijdrage willen leveren aan een betere voedingsmiddelenindustrie. Tegelijkertijd dragen zij ook zorg voor de impact van nieuwe ontwikkelingen op onze aarde. De specialisten bieden ondersteuning bij het verkrijgen van diverse subsidies die enerzijds gericht zijn op fundamenteel onderzoek en anderzijds op business development en valorisatie van ontwikkelingen. Zij sparren graag met u over de subsidiekansen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Voedselproductie

Het LSH&F team

Het team LSH&F bestaat uit ambitieuze en ondernemende consultants met een sterke academische achtergrond. Een aantal van hen komt zelf ook uit de wetenschappelijke hoek en weten dan ook precies wat er nodig is voor de financiering van een onderzoeksproject. Aanvullend beschikken zij ook over sector specifieke praktijkervaring. Zij zijn specialisten in sectoren als biomedische technologie, gezondheid, biologie en uiteraard voeding.

Bent u bezig met een onderzoeks- of innovatieproject die de voedingsmiddelenindustrie gaat transformeren?  En wilt u graag met een van de specialisten sparren over de subsidiekansen voor uw idee?

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00