High Tech

Nederland is trots op haar toonaangevende High Tech sector. Nederlandse High Tech materialen, componenten, halffabrikaten en eindproducten gaan de hele wereld over en worden gebruikt bij het oplossen van maatschappelijke problemen. Het succes van de sector wordt gerealiseerd door een sterk ecosysteem van kennisinstellingen en bedrijven. Dat de sector High Tech Systemen & Materialen ook morgen en overmorgen relevant is in de wereldeconomie, is geen uitgemaakte zaak. Het is een prestatie, waarbij overheden graag samenwerking bevorderen en financiële ondersteuning bieden. Subsidies vormen een belangrijk onderdeel van deze ondersteuning.

Persoonlijk advies?
Of bel: 088 495 20 00

High Tech | Subsidie voor R&D projecten

Op regionaal, nationaal en internationaal niveau willen overheden mee-investeren om het innovatievermogen en de impact van deze sector te versterken. Nederlandse en Europese overheden stellen diverse subsidie instrumenten beschikbaar voor uw innovatieproject, waaronder de WBSO, MIT, Eurostars of Horizon Europe. Daarnaast biedt het cross-sectorale karakter van de High Tech sector diverse mogelijkheden in industrie specifieke innovatieregelingen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.

High Tech

Ontdek de mogelijkheden

Ook binnen uw bedrijf kunnen subsidies meer innovatieprojecten mogelijk maken en zo het risico verlagen. De HTSM specialisten van Hezelburcht kennen de ontwikkelingen in uw sector, zijn experts op het gebied van subsidieverwerving in deze industrie en helpen ook u graag met het opzetten van een succesvol innovatieproject. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00