Mijn Hezelburcht Menu

High Tech

Nederland is trots op haar  toonaangevende High Tech sector. Nederlandse High Tech materialen, componenten, halffabrikaten en eindproducten gaan de hele wereld over en worden overal toegepast. Dat gaat verder dan bedrijven als ASML, Philips en VDL. Juist ook de bijdrage van het mkb-bedrijfsleven is van cruciaal belang voor een gezonde sector. Dat de sector High Tech Systems & Materials ook morgen en overmorgen relevant en belangrijk is in de wereldeconomie, is geen uitgemaakte zaak. Het is een prestatie. Een prestatie van bedrijven en kennisinstellingen waarbij overheden graag ondersteunen. Subsidies zijn een belangrijk onderdeel van die ondersteuning.

High Tech | Subsidie voor R&D projecten

Op regionaal, nationaal en internationaal niveau willen overheden mee-investeren om het innovatievermogen en impact van de High Tech sector te versterken. Denk aan de MIT-regeling, de WBSO en het Europese subsidieprogramma Horizon 2020.

High Tech

 

Ook binnen uw bedrijf kunnen subsidies meer innovatieprojecten mogelijk maken en zo het risico verlagen. De specialisten van Hezelburcht kennen de ontwikkelingen in de High Tech sectoren en dragen dagelijks hun steentje bij aan het opzetten van succesvolle innovatieprojecten. Bovendien verlagen we de administratieve druk met ondersteuning in rapportage en juiste administratie.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00