Avy

Avy is een snelgroeiende high tech scale-up op het gebied van ‘Wing drones for Good’. De maatschappelijke betrokkenheid van Avy komt sterk terug in haar verschillende doelmarkten. Zo ontwikkelt de scale-up autonome drone technologieën voor wild life protection in Afrika, het realiseren van medische spoedleveringen en search & rescue acties voor drenkelingen. De unieke kracht van deze drones is dat ze op iedere plek kunnen opstijgen en landen, een groot vliegbereik hebben én functioneren op duurzame energie.

Inzet van intelligente drones bij natuurrampen

Er worden jaarlijks 220 miljoen mensen getroffen door natuurrampen in de vorm van aardbevingen, overstromingen, orkanen en tsunami’s. Dit leidt wereldwijd gemiddeld tot $ 130 miljard schade en 100.000 dodelijke slachtoffers per jaar. Een snel en adequaat respons is bij deze rampen essentieel om zoveel mogelijk mensenlevens te redden en slachtoffers van noodhulp te voorzien. Avy beoogt in haar meest recente samenwerkingsproject met Wattlab een oplossing te ontwikkelen hiervoor.

Met een solar powered disaster response drone kan er snel, doeltreffend en autonoom een rampgebied in kaart worden gebracht. Daarnaast kan deze drone een rampgebied voorzien van internetconnectiviteit. De drone is door het lichtgewicht design met geïntegreerde zonnecelmodules inzetbaar om in korte tijd zeer grote gebieden in kaart te brengen. Avy verwacht dat over twee jaar de eerste vluchten met deze drone uitgevoerd zullen worden.

Hezelburcht subsidiepartner van Avy

Hezelburcht begeleidt diverse subsidietrajecten van Avy van aanvraag tot verantwoording. Voor de uitvoering van het bovenstaande project is er succesvol subsidie verkregen vanuit de MIT R&D-samenwerkingsregeling. Ook heeft Hezelburcht Avy ondersteunt bij het aanvragen van de WBSO subsidie.

De samenwerking met Hezelburcht verloopt altijd soepel. Hezelburcht ontzorgt ons op alle vlakken. Ze zijn inhoudelijk sterk, hebben veel technische kennis en werken gestructureerd. Doordat ze zowel ons bedrijf als product kennen en begrijpen, kunnen ze inhoudelijk meedenken en hebben ze een goed toekomstbeeld. De specialisten zorgen ervoor wij binnen de kaders en deadlines onze subsidiezaken op orde hebben. Hierdoor kunnen wij ons richten op onze primaire taken en de zaken waar we goed in zijn en blij van worden. Wij zouden Hezelburcht aan iedere partij aanraden! - Ilse van Nierop, CFO Avy

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00