Kevin Bonke, B Eng

Kevin Bonke, B Eng

E-mail
k.bonke@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locaties
Eindhoven, Nijmegen

Kevin is sinds juli 2022 werkzaam bij Hezelburcht. Met zijn technische achtergrond, kennis en expertise in autotechniek versterkt hij het team Automotive & Mobiliteit.

Zo lang ik mij kan heugen ben ik al gepassioneerd in automotive en de bijbehorende technieken. Deze passie heb ik zowel in de praktijk middels machinebouw, als theoretisch via mijn studie ontwikkeld. Nu wil ik deze expertise graag inzetten om partners in deze specifieke sectoren te ondersteunen met hun ambities en innovaties.

Als rasechte ‘petrolhead’ ben ik door mijn studie – aan de HAN Automotive – volledig verweven geraakt met de energiedrager ‘waterstof’ als alternatieve brandstof voor de mobiliteit. Na grondig onderzoek ben ik ervan overtuigd dat waterstof succesvol bijdraagt als alternatief voor fossiele brandstoffen! Maar waterstof is niet hét antwoord op de gehele keten van de energietransitie en daar moeten we ons bewust van zijn.

Naast het vervullen van mijn passie binnen Hezelburcht, geniet ik ook zoveel mogelijk van alle ontwikkelingen om mij heen. Gebruikelijk ga ik s’middags afschakelen bij de fitness. Daarentegen gaat in het weekend de bourgondische knop om; dan geniet ik met familie en vrienden onder het genot van een hapje en drankje. Maar mijn grootste uitlaatklep is het circuit rijden met mijn circuitmotor (voor de motorkenners; een Yamaha R6 RJ15)! Deze passie wordt met de dag groter en ik ga dan ook graag zoveel mogelijk Europese circuits af, waarbij de volgende stap is om competitie te gaan rijden.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds juli 2022

Opleiding

  • Automotive Engineering: Technisch Commercieel (B Eng.) | HAN Automotive
  • Minor Circulaire Economie | HAN Faculteit Economie & Management
  • Introductietraining Toepassing Waterstof | KIWA
  • Research Instrumentmaker | ROC Leeuwenborgh

Expertises

Automotive & Mobiliteit, Sustainability, Maakindustrie

LinkedIn

Kevin Bonke op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00