Automotive & Mobiliteit

Na meer dan honderd jaar onstuimige groei staan sectoren die met Automotive & Mobiliteit te maken hebben voor een aantal geweldige opgaven. Vakantievluchten warmen de aarde op, onoplettende bestuurders zorgen voor ongelukken, luchtvervuiling kost levens, binnensteden en snelwegen staan vol. Al deze opgaven nodigen uit tot betekenisvolle innovatie. We zitten in de eerste fase van een serie mobiliteitstransities.

Benieuwd welke subsidies kunnen bijdragen aan uw mobiliteitstransitie? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Veranderingen gaan hard in Automotive en Mobiliteit

De vele opgaven zorgen voor een hoop verbeeldingskracht en nieuwe bedrijvigheid. Fantastische concept cars die van een auto een zelfrijdende vergaderzaal maken en je daarmee verloren tijd teruggeven, tweepersoons-drones, hyperloops, slimme deeloplossingen. Een aantal ontwikkelingen klinkt misschien als spielerei (bij sommige initiatieven zal het daar ook wel bij blijven), maar vergis u niet: veranderingen gaan hard in mobiliteit!

Niet alleen bedrijven

Het zijn niet alleen bedrijven die werken aan de mobiliteit van morgen. Overheden spelen een grote rol in het sturen van innovatie. Zij stimuleren nieuwe ontwikkelingen en bewaken dat innovatieve diensten, producten en processen een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken zoals klimaat, veiligheid, gezondheid en bereikbaarheid. Ook overheden die werk maken van mobiliteitsoplossingen kunnen daarbij op steun rekenen, met name uit Europese subsidieregelingen.

Verschillende interessegebieden

Is uw organisatie actief in de mobiliteitstransitie? Als innovator, als gebruiker of toeleverancier? Via onderstaande links leest u meer per interessegebied:

Ontdek de subsidiemogelijkheden voor Automotive en Mobiliteit

Ook binnen uw bedrijf kunnen subsidies meer innovatieprojecten mogelijk maken en zo het risico verlagen. De specialisten van Hezelburcht kennen de ontwikkelingen in de sector, zijn experts op het gebied van subsidieverwerving en helpen u graag met het opzetten van een succesvol innovatieproject.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen!

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00