SnappCar

In Nederland staan 8 miljoen auto’s gemiddeld 23 uur per dag stil. Zonde! Zeker omdat veel mensen geen auto hebben. SnappCar brengt auto-eigenaren en mensen zonder auto via een online platform samen. Voordelig en gemakkelijk zijn voor SnappCar sleutelwoorden. In de praktijk komt dit neer op de geruststelling van een all-risk verzekering, 24/7 pechhulp, een betrouwbare community en een zeer competitieve prijsstelling.

Het voorzien in voldoende aanbod in auto’s, zodat er altijd ruime keuze is uit geschikte auto’s in de buurt, is van cruciaal belang voor het succes van SnappCar. In Nederland heeft SnappCar inmiddels een sterke marktpositie verworven. Uitbreiding naar Denemarken en Zweden is bovendien in volle gang. De overige regio’s in Europa vormen echter nog een black box: welke aanpak is er lokaal nodig om auto-eigenaren over te halen om hun auto’s beschikbaar te stellen?

Horizon 2020 SME Phase 1 voor SnappCar

Brussel ziet het autodelen als belangrijk onderdeel van een nieuwe invulling van mobiliteit. Daarom heeft de Europese Commissie besloten om een aanvraag voor een Horizon 2020 SME Phase 1 marktonderzoek te honoreren. SnappCar krijgt hierdoor budget om bovenstaande vraag in detail te onderzoeken en carsharing breed in Europa op de kaart te zetten.

Hezelburcht heeft SnappCar begeleid in het volledige aanvraagtraject. Ondanks de grote internationale concurrentie, waardoor alleen de allerbeste aanvragen toegekend worden, heeft Hezelburcht opnieuw bewezen dat zij in staat is om de op voorhand lage slaagkans om te buigen naar een succes.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00