Subsidie voor Alternatieve brandstofinfrastructuur

Europa staat voor vrij vervoer van goederen en personen. Om dat mogelijk te maken met minder uitstoot, zijn enorme investeringen in alternatieve brandstofinfrastructuur en tank- en laadinfrastructuur nodig. Of het nu gaat om (bio)gas, waterstof of elektriciteit: consumenten en bedrijven stappen pas op grotere schaal over naar duurzamere alternatieven als de energievoorziening geen punt van zorg meer is.

De ontwikkeling, planning en uitrol van nationale en grensoverschrijdende tank- en laadnetwerken staat hoog op de agenda van Europa. Het thema kan rekenen op zowel nationale als Europese steun.

Toets uw projectideePersoonlijk advies?

Subsidiekansen: Alternatieve brandstofinfrastructuur

Projecten binnen dit domein kunnen beroep doen op zowel nationale als Europese subsidiekansen. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden:

Ontdek de mogelijkheden | uw kennis- & innovatiepartner

Ook binnen uw bedrijf kunnen subsidies meer innovatieprojecten mogelijk maken en zo het risico verlagen. De specialisten van Hezelburcht kennen de ontwikkelingen in de sector Automotive & Mobility, zijn experts op het gebied van subsidieverwerving en helpen u graag met het opzetten van een succesvol innovatieproject. Heeft u een project gericht op alternatieve brandstofinfrastructuur? Aarzel niet om contact op te nemen!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Subsidie voor Alternatieve brandstofinfrastructuur
Mobility & Automotive
Lees meer over over dit expertisegebiedLees meer

Gerelateerd

Contact

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of interesse in een kennismaking? Laat uw gegevens achter of bel direct naar 088 495 20 00. Onze specialisten staan u graag te woord.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00