DKTI-Transport

Voor wie?

Bedrijven en kennisinstellingen

Voor wat?

CO2-reducerende projecten voor de transportsector

Aanvragen?

Meer informatie nieuwe tender 2021 wordt verwacht

Bedrijven en kennisinstellingen die werken aan het verminderen van CO2-uitstoot binnen de transportsector kunnen een beroep doen op de Demonstratieregeling Klimaat Technologieën en Innovaties (DKTI-Transport). Denk hierbij aan tansportoplossingen met een lage of geen CO2-uistoot, zoals transportmiddelen die rijden op waterstof of zonne-energie. Met de regeling geeft de Nederlandse overheid invulling aan de klimaatdoelstellingen uit het Europese Energieakkoord en de Duurzame Brandstofvisie.

 

Meer informatie
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Subsidie voor demonstratieprojecten DKTI

Projecten waarbinnen u innovatieve technieken en oplossingen bedenkt, ontwikkelt en demonstreert in een praktijkomgeving kunnen in aanmerking komen voor subsidie. Het project moet het karakter hebben van een haalbaarheidsstudie, living lab of een specifiek experiment. Houd er rekening mee dat de innovatie nog niet op de markt mag zijn, u een sterke businesscase moet kunnen aanleveren en dat de innovatie levensvatbaar is. Binnen de DKTI-regeling staan een aantal thema’s centraal:

  • elektrisch rijden;
  • efficiënt wegverkeer;
  • efficiënte schepen;
  • rijden op waterstof;
  • biobrandstoffen in de luchtvaart, scheepvaart en zwaar wegverkeer.

Nieuwe DKTI tender in 2021?

DKTI-Transport werkt met technologie- en innovatieopgaven. Jaarlijks stelt de RVO het budget en de technologie- en innovatieopgaven vast en gaat er een tender open rond de verschillende thema’s. De DKTI-regeling loopt van 2017 tot en met 2021.

Op dit moment is DKTI niet open voor aanvragen, naar verwachting wordt er in 2020/begin 2021 meer bekendgemaakt over een nieuwe openstelling. Spar ondertussen alvast over de mogelijkheden met onze specialisten. Een goede voorbereiding vergroot de kans op een succesvolle DKTI-aanvraag!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige tenders? Houd deze pagina dan goed in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Dan ontvangt u de nieuwste subsidiekansen en openstellingen direct in uw mailbox.

Wilt u meer weten over DKTI-Transport of bent u benieuwd naar andere subsidiemogelijkheden voor uw projectidee? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons direct. Onze specialisten staan u graag te woord!

Persoonlijk advies!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Wilt u meer weten over de DKTI-Transport? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00