Subsidie voor Automotive Technologie & Materialen

De grootste en snelste veranderingen in mobiliteit zijn te zien in de auto-industrie, inclusief bus en truck. Met maar liefst € 54 miljard is Automotive in Europa de grootste investeerder in innovatie en R&D. Wereldwijd staat Europa aan kop: Europese bedrijven zijn goed voor bijna 50% van de wereldwijde investeringen in innovatie in deze sector. Subsidies binnen het domein van Automotive Technologie en Materialen maken deze investeringen mogelijk.

De roep om schonere en veiligere mobiliteit zorgt voor revolutionaire herijkingen van publieke en private investeringsagenda’s, met een nieuwe focus op geëlektrificeerde aandrijflijnen, nieuwe materialen en slimme, verbonden voertuigen.

Toets uw projectideePersoonlijk advies?

Subsidiekansen: Automotive Technologie & Materialen

Projecten binnen dit domein kunnen beroep doen op zowel regionale, nationale als Europese subsidiekansen. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden:

Ontdek de mogelijkheden | uw kennis- & innovatiepartner

Ook binnen uw bedrijf kunnen subsidies meer innovatieprojecten mogelijk maken en zo het risico verlagen. De specialisten van Hezelburcht kennen de ontwikkelingen in de sector Automotive & Mobility, zijn experts op het gebied van subsidieverwerving en helpen u graag met het opzetten van een succesvol innovatieproject. Heeft u een project gericht op innovatieve automotive technologie & materialen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Subsidie voor Automotive Technologie & Materialen
Mobility & Automotive
Lees meer over over dit expertisegebiedLees meer

Contact

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of interesse in een kennismaking? Laat uw gegevens achter of bel direct naar 088 495 20 00. Onze specialisten staan u graag te woord.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00