Subsidie voor Shared mobility

Mobiliteit is vrijheid. Het geeft toegang tot banen, gezondheid, familie en vrienden. Een eigen auto (of meerdere per gezin) is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien neemt een nieuwe generatie deel aan het economisch verkeer. Een generatie waarbij vlot en comfortabel verplaatsen belangrijker is dan een eigen auto voor de deur. Die auto’s staan bovendien voor 85 tot 90% van de tijd stil!

Om de toegang tot mobiliteit te verbeteren, steden leefbaarder te maken en beter gebruik te maken van kapitaalgoederen, zijn gedeelde mobiliteitsdiensten een veelgenoemde oplossing. Slimme deelplatforms en geïntegreerde diensten, die zonder haperen toegang geven tot verschillende vormen van vervoer, vergemakkelijken de transitie van bezit naar gebruik met alle efficiëntiewinsten van dien.

Toets uw projectideePersoonlijk advies?

Subsidiekansen: Shared mobility

Projecten binnen dit domein kunnen beroep doen op zowel nationale als Europese subsidiekansen. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden:

Ontdek de mogelijkheden | uw kennis- & innovatiepartner

Ook binnen uw bedrijf kunnen subsidies meer innovatieprojecten mogelijk maken en zo het risico verlagen. De specialisten van Hezelburcht kennen de ontwikkelingen in de sector Automotive & Mobility, zijn experts op het gebied van subsidieverwerving en helpen u graag met het opzetten van een succesvol innovatieproject. Heeft u een project gericht op shared mobility? Aarzel niet om contact op te nemen!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Subsidie voor Shared mobility
Mobility & Automotive
Lees meer over over dit expertisegebiedLees meer

Contact

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of interesse in een kennismaking? Laat uw gegevens achter of bel direct naar 088 495 20 00. Onze specialisten staan u graag te woord.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00