Jeff Schoenmakers

Jeff Schoenmakers

E-mail
j.schoenmakers@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Eindhoven

Jeff is sinds april 2022 actief als innovatie consultant voor Hezelburcht op de High Tech Campus in Eindhoven. Momenteel is Jeff bezig met de afronding van zijn opleiding bedrijfskunde. Hier doet hij de kennis op waarmee hij ondernemers kan voorzien van het beste advies met betrekking tot financieringen en innovatieprojecten.

Naast mijn studie heb in het verleden gewerkt in de horlogebranche. Hier heb ik de nodige commerciële kennis opgedaan. Daarnaast heb hier mijn passie voor uurwerktechniek en voor schrijven ontdekt. Ik ben altijd gefascineerd geweest door techniek in brede zin, hierdoor heb ik in 2021 de nodige kennis opgedaan over subsidies die hier op van toepassing zijn. Het geeft mij veel energie en voldoening om klanten te ondersteunen bij innovatieve projecten. Ik hoop zo ook mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld.

In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met sport. Hardlopen, hockey, wielrennen of fitness, ik doe het allemaal graag, ook om te compenseren voor mijn liefde voor goed eten en goede wijn.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds april 2022

Opleiding

  • Bedrijfskunde (2022 – heden) | NCOI
  • Propedeuse Bestuurs- en Organisatiewetenschap | Vrije Universiteit Amsterdam

Expertises

IT & Innovatie, Techniek

LinkedIn

Jeff Schoenmakers op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00