Subsidie voor energiedragers

De transitie naar duurzamere energie vraagt om vele innovaties. Denk aan betere batterijen die sneller op te laden zijn, een efficiëntere productie en opslag van waterstof en de ontwikkeling van betere, goedkopere brandstofcellen. Maar ook de ontwikkeling van nieuwe energiedragers zoals mierenzuur en synthetische brandstoffen kunnen de toekomst gaan bepalen!

Toets uw projectideePersoonlijk advies?

Subsidiekansen: Energiedragers

Projecten binnen dit domein kunnen beroep doen op zowel regionale, nationale als Europese subsidiekansen. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden:

Ontdek de mogelijkheden | uw kennis- & innovatiepartner

Ook binnen uw bedrijf kunnen subsidies meer innovatieprojecten mogelijk maken en zo het risico verlagen. De specialisten van Hezelburcht kennen de ontwikkelingen in de sector Automotive & Mobility, zijn experts op het gebied van subsidieverwerving en helpen u graag met het opzetten van een succesvol innovatieproject. Heeft u een project gericht op energiedragers? Aarzel niet om contact op te nemen!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Subsidie voor energiedragers
Mobility & Automotive
Lees meer over over dit expertisegebiedLees meer

Contact

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of interesse in een kennismaking? Laat uw gegevens achter of bel direct naar 088 495 20 00. Onze specialisten staan u graag te woord.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00