IT & Softwareontwikkeling

Innovatie is een belangrijke voorwaarde voor economische groei. Toepassing van IT krijgt daarbij een steeds grotere rol. Nederland is nu een van de meest innovatieve landen ter wereld, mede dankzij een sterke IT-infrastructuur. Om concurrerend te blijven is IT onmisbaar geworden. Het speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. De uitdagingen waar Nederland in de toekomst mee te maken krijgt, ook op IT gebied, worden steeds complexer. Dit vergt grote investeringen voor succesvolle innovaties. Om deze investeringen te stimuleren stelt de overheid verschillende subsidies beschikbaar. Naast nationale subsidies biedt ook de Europese Commissie veel subsidieprogramma’s die interessant zijn voor IT-bedrijven.

Mogelijkheden voor IT bedrijven

Doordat IT een substantiële bijdrage levert aan veel innovatietrajecten in andere sectoren, de zogenaamde enabling technology, bestaan voor de IT meerdere innovatiesubsidies. Zo zijn er enerzijds fiscale stimuleringsmaatregelen om de loonkosten van de innovatie te drukken. Denk aan de WBSO ICT. Anderzijds zijn er subsidies om een deel van de ontwikkelingskosten gefinancierd te krijgen, zoals Eurostars, MIT, Digital Europe en Horizon Europe

ICT subsidieregelingen

Onze software & IT subsidiespecialisten

Een interesse voor alles wat met de laatste ontwikkelingen op IT gebied te maken heeft. Dit kenmerkt het IT team binnen Hezelburcht. Onze consultants noemen we niet voor niets specialisten. Zij hebben een achtergrond of ervaring in de IT. Onze IT specialisten weten daarom als geen ander uw innovatieve projecten en activiteiten te koppelen aan de juiste subsidies. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw IT bedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00