Trending Jobs Tech

Ruim 2,3 miljoen werkzoekenden maken gebruik van het vacature-alert platform Trending Jobs (ledenaantal juli 2017). Het jonge bedrijf uit Zeewolde helpt werkzoekenden bij het vinden van de ideale werkgever. Door middel van slimme en efficiënte software weten zij hun leden dagelijks te voorzien van relevante vacatures. Omgekeerd vergaren zij via dit intelligente systeem ook geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Voor de ontwikkeling van het carrièreplatform doet Trending Jobs Tech B.V. een beroep op de WBSO en Innovatiebox.

WBSO bezwaar

Sinds enkele jaren staat de WBSO onder druk. Steeds meer bedrijven die WBSO voor programmeerwerk aanvragen krijgen te maken met vragenbrieven of een afwijzing. Alleen een goede aanvraag is niet langer voldoende. In het voorjaar van 2017 ontving Trending Jobs na beantwoording van een vragenbrief aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een afwijzing.

Een afwijzing is altijd vervelend, maar vooral als je ervan overtuigd bent dat het programmeerwerk wel degelijk past binnen de kaders van de regeling. In overleg met de adviseur van Hezelburcht hebben we besloten om een bezwaarschrift in te dienen. De bezwaren werden vervolgens tijdens een hoorzitting toegelicht. De inhoudelijke kennis van programmeren van de adviseur gecombineerd met het juridische inzicht om de regeling te interpreteren zijn in dit bezwaar onmisbaar geweest. - Marcel Wijermars, Eigenaar

RVO verklaarde het bezwaar inhoudelijk gegrond op basis van de toelichting van de werkzaamheden.

Ervaring vragenbrieven en bezwaarschriften

De veranderde gang van zaken omtrent de WBSO is ook van invloed op de werkzaamheden van Hezelburcht. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van programmeren en kennis van bezwaarprocedures is des te belangrijker geworden. Inmiddels hebben wij een sterk track-record opgebouwd als het gaat om het beantwoorden van vragenbrieven en bezwaren. Onze unieke aanpak speelt hierbij een belangrijke rol.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00