FUGA (Independent IP)

Independent IP, een Nederlandse technologieprovider voor de muziekindustrie, ontwikkelt het FUGA-platform om de distributie van digitale muziek te optimaliseren. Het FUGA-platform wordt al wereldwijd gebruikt voor de distributie van digitale muziek. Het platform heeft Independent IP op de kaart gezet als een toonaangevende speler in de muziekindustrie en heeft geleid tot een verdere groei van het bedrijf. Om de (door)ontwikkeling van het FUGA-platform te kunnen financieren, is Independent IP de samenwerking aangegaan met Hezelburcht.

Succesvolle WBSO aanvragen

De samenwerking tussen Independent IP en Hezelburcht levert al ruim zes jaar succesvolle WBSO toekenningen op. De specialisten van Hezelburcht zetten zich in om Independent IP in de volle breedte te ontzorgen waardoor Independent IP zich kan richten op de ontwikkeling van hun innovatieve FUGA-platform. Doordat Independent IP zich volledig kan richten op hun kernzaken, en Hezelburcht de subsidies optimaliseert, is het platform versneld ontwikkeld en groeit de onderneming significant.

Samenwerking Independent IP en Hezelburcht

De samenwerking tussen Hezelburcht en Independent IP is een mooi voorbeeld van hoe een goede subsidiestrategie kan bijdragen aan zowel de ontwikkeling van een innovatief product, als de groei van een onderneming. Hezelburcht kijkt uit naar de toekomstige samenwerkingen met Independent IP!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00