HostHub

Heb je ooit geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice van een bedrijf via een chatbot? Vaak begrijpt de chatbot je vragen niet of krijg je onzinnige antwoorden, waarna je gefrustreerd naar een echte medewerker wordt doorgeschakeld. Dit is niet efficiënt en slecht voor de klantervaring. Gelukkig biedt HostHub de oplossing!

AI-klantenservice van HostHub

HostHub is een innovatieve startup die zich richt op het ontwikkelen van geavanceerde AI-klantenservice software. In een wereld waar klanten steeds hogere verwachtingen hebben en geschikt personeel moeilijk te vinden is, voorziet HostHub in de behoefte aan hoogwaardige klantenservice. Door AI-technologie te integreren in hun software, helpt HostHub bedrijven om uitstekende ondersteuning en betrokkenheid te bieden, terwijl de operationele efficiëntie wordt vergroot.

Stemgestuurde AI-innovatie en Large Language Model

Er is een groeiende behoefte aan efficiënte en persoonlijke klantenservice. HostHub speelt hierop in met hun AI-klantenservice. Hoewel de huidige service werkt met getypte input en geschreven respons, willen klanten het liefst gesproken contact. Daarom is HostHub van plan een geavanceerde digitale AI-assistent met een natuurlijke stemfunctie te ontwikkelen. Bovendien zijn privacy en gegevensbeveiliging cruciaal voor zowel klanten als bedrijven. Hoewel HostHub voldoet aan de AVG-wetgeving, willen ze de privacy en beveiliging verder verbeteren door een eigen Large Language Model te ontwikkelen. Hierdoor hoeven gegevens niet langer gedeeld te worden met externe hosts.

Het doel van deze innovaties is om complexe klantvragen in natuurlijke taal te verwerken, met begrip voor context, nuances en emoties. De AI-klantenservice van HostHub zal gesproken taal herkennen en verwerken en gepersonaliseerde antwoorden genereren met een natuurlijke stem die aangepast kan worden aan verschillende talen en dialecten. De service reageert niet alleen op vragen, maar biedt ook proactief hulp en suggesties, wat leidt tot een persoonlijke en effectieve klantenservice.

Ondersteuning door Hezelburcht

Om deze innovaties te realiseren, heeft HostHub twee MIT Haalbaarheidssubsidies aangevraagd. Hoewel HostHub al een sterk begin had gemaakt met de aanvragen, schakelden ze de hulp in van Hezelburcht om deze te controleren, herschrijven, aanvullen en indienen.

Met de deskundige hulp van Hezelburcht hebben we met veel succes twee subsidies kunnen bemachtigen. Het contact met Hezelburcht was snel en vriendelijk en ze waren altijd bereikbaar wanneer nodig. We vinden het zeer prettig dat Hezelburcht het werk uit handen neemt, zodat wij ons kunnen richten op onze eigen expertise. - Martin Jurres, CEO en co-founder van HostHub

Toekomstplannen

Met een sterke focus op innovatie en een gedreven team van experts, blijft HostHub streven naar een toekomst waarin klantenservice slimmer, sneller en effectiever is dan ooit tevoren. Als de haalbaarheidsstudies positief uitvallen, zullen deze innovaties verder ontwikkeld worden, met ondersteuning van passende subsidies, waarbij Hezelburcht opnieuw zal ondersteunen.

 

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00