Zorg & Welzijn

“Lopen wij subsidies mis”? Wellicht speelt deze vraag ook binnen uw organisatie. Veel zorginstellingen kunnen gebruik maken van externe financiering, zoals subsidies en fondsen. Subsidies zijn een middel van de overheid om beleidsdoelstellingen te realiseren. Om in aanmerking te komen voor financiering bent u afhankelijk van het actuele beleid en beschikbare budgetten. Het is dan ook belangrijk om uw organisatie up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen en informatie omtrent subsidies.

Hezelburcht helpt organisaties om alle subsidies te benutten

Het Zorg & Welzijn team binnen Hezelburcht streeft naar het verbeteren van de Nederlandse zorg. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden en koppelen uw projecten en activiteiten aan deze kansen. U mist hierdoor geen subsidiemogelijkheden.

Subsidies voor Zorg & Welzijn

Er zijn diverse subsidies die interessant zijn voor organisaties binnen de sector Zorg & Welzijn. Denk aan bijvoorbeeld het Europese programma Horizon Europe of het Nederlandse onderzoeksprogramma ZonMw. Benieuwd naar deze en andere subsidiekansen? De specialisten van Hezelburcht staan voor u klaar.

Fondsenwerving voor stichtingen

Is uw organisatie een stichting en richt deze zich op de Nederlandse maatschappij? Dan kunt u ook fondsen werven voor activiteiten en investeringen gericht op uw doelgroep. Fondsen zijn vaak particuliere organisaties die hun vermogen inzetten om bepaalde doelen te verwezenlijken. Het gaat hierbij om specifieke doelgroepen, zoals ouderen of mensen met een beperking. Ook speelt de geografische locatie van uw instelling een rol.

Hezelburcht kijkt kritisch met u mee naar de mogelijkheden en geeft het ook eerlijk aan wanneer deze er niet zijn. Wij kunnen tevens ondersteuning bieden bij het aanvragen en verantwoorden van subsidies en fondsen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Heeft uw organisatie projecten die bijdragen aan de Nederlandse maatschappij? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00