Jurrian Werler, MSc, MA

Jurrian Werler, MSc, MA

E-mail
j.werler@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Nijmegen

Jurrian is sinds 2013 werkzaam bij Hezelburcht. Zijn voorliefde voor het subsidievak ontstond tijdens zijn studie Bestuurskunde/European Studies, waar hij zich bezighield met onderzoek naar subsidiemanagement binnen universiteiten. Met zijn ervaring ondersteunt Jurrian opdrachtgevers bij uiteenlopende complexe aanvraagtrajecten en leidt hij nieuwe adviseurs op.

Hezelburcht ondersteunt een enorm divers pallet aan opdrachtgevers bij het verwezenlijken van hun doelen. Dat maakt dat geen dag en geen opdracht hetzelfde is. Ik krijg veel energie van de dynamiek die het subsidieadvies brengt en de concrete bijdrage die ik kan leveren in de realisatie van innovatieve ontwikkelingen. Daarnaast houd ik me binnen het team bezig met het opleiden en coachen van nieuwe collega’s. Het continu blijven ontwikkelen van de kennis en vaardigheden binnen het team is voor mij misschien wel de grootste passie.

Naast het werk zwem ik bij een zwemvereniging, houd ik graag allerlei wereldwijde politieke ontwikkelingen bij en houd ik van alles wat gezelligheid met zich meebrengt.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds oktober 2013

Opleiding

  • Public Administration/European Studies (MSc) | Universiteit Twente
  • Public Administration/European Studies (MA) | WWU Münster
  • Public Administration/European Studies (BSc) | Universiteit Twente

Expertises

Public

LinkedIn

Jurrian Werler op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00