Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Als de problematiek complex is ga je naar Pluryn, zowel in de gehandicaptenzorg als de jeugdhulp. De kracht komt uit de mensen zelf.

Pluryn is daarom initiatiefnemer van diverse innovaties in de zorg, zoals het burgerplatform Quli, het serious game Dojo en het Living Lab. Allemaal innovaties die zelfraadzaamheid verhogen. Subsidieadviseur Michel Blaauboer is verantwoordelijk voor de subsidie- en fondsen werving binnen Pluryn en werkt hierin samen met Hezelburcht. “Hezelburcht biedt mij een klankbord en zorgt dat ik verder kom in mijn werk.”

“Pluryn is een grote zorginstelling met ongeveer 250 locaties en staat midden in de samenleving”, begint Michel Blaauboer. “Veel cliënten van Pluryn werken en leren in zogenaamde maatschappelijke ondernemingen. Zo probeert Pluryn mensen met een beperking actiever in de samenleving te laten participeren. Sommigen stromen zelfs door in een reguliere baan. Zelf ben ik bij Pluryn ooit begonnen als begeleider van mensen met een beperking. Tot ik de kans kreeg om een nieuwe uitdaging aan te gaan, die van subsidieadviseur.”

Volwaardig subsidieadviseur

“Voor Pluryn was een fondsenloket iets nieuws, wat ik samen met mijn leidinggevende mocht opzetten. Omdat dit werkveld voor mij totaal onbekend was, zochten we een bureau dat ons kon helpen om het loket op te zetten. Wij kwamen terecht bij Hezelburcht, waarna ook duidelijk werd dat Hezelburcht mij kon opleiden tot volwaardig subsidieadviseur. Wij zijn toen een traject gestart waarin ik werd getraind en gecoacht. Hierdoor werd ik steeds zelfverzekerder en kon ik al snel de eerste grote successen boeken. Zo hebben wij met behulp van diverse subsidies het eerste CP (Cerebrale Parese) voetbalveld ter wereld kunnen realiseren.”

Projectenrealisatie door subsidies

Michel Blaauboer: “Op dit moment ben ik volwaardig subsidieadviseur en maak deel uit van het adviseursteam van Pluryn. Hezelburcht fungeert nog steeds als klankbord. Als ik een specialistische vraag heb, dan kan ik bij hen terecht. Veel projecten van Pluryn worden inmiddels met hulp van subsidies en/of fondsen gerealiseerd. De toename van externe geldstromen is grotendeels te danken aan de inrichting van het subsidie en fondsenloket. In de opstart van het loket heb ik veel baat gehad bij de hulp van Hezelburcht.”

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00