Stagefonds Zorg

Voor wie?

Zorginstellingen

Voor wat?

Het realiseren van stages voor leerlingen in de zorg

Subsidiebijdrage

Tot € 3.000,- per stageplaats

Advies over deze subsidie

Zorginstellingen die stages realiseren voor leerlingen die een verpleegkundige, verzorgende of sociaal-agogische opleiding volgen komen in aanmerking voor het Stagefonds Zorg. U krijgt een bijdrage voor de stagebegeleiding van studenten van mbo-, hbo- én particuliere onderwijsinstellingen. De overheid stimuleert het aanbieden van deze stageplaatsen om toekomstige knelpunten op de arbeidsmarkt van de zorg op te lossen.

Stagefonds Zorg | Subsidie aanvragen

Alle zorginstellingen die als erkend leerbedrijf bekend zijn bij het SBB ontvangen ieder jaar in augustus een brief met bijbehorende formulieren. Als uw organisatie geen brief heeft ontvangen, maar u wel recht heeft op een vergoeding, dan kunt u een eigen aanvraag opstellen. De bijdrage uit het Stagefonds Zorg loopt op tot € 3.000,- per stageplaats, afhankelijk van het type opleiding.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van het Stagefonds voor uw organisatie? Of heeft u vragen over onze diensten? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem contact op voor een adviesgesprek via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com.

contact

Wilt u meer weten over het Stagefonds Zorg? Neem contact met ons op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: