Stagefonds Zorg

Zorginstellingen die stages realiseren voor leerlingen die een verpleegkundige, verzorgende of sociaal-agogische opleiding volgen komen in aanmerking voor het Stagefonds Zorg. U krijgt een bijdrage voor de stagebegeleiding van studenten van mbo-, hbo- én particuliere onderwijsinstellingen. De overheid stimuleert het aanbieden van deze stageplaatsen om toekomstige knelpunten op de arbeidsmarkt van de zorg op te lossen. Vanaf 21 augustus 2020 tot en met 1 oktober 2020 kunt u subsidie aanvragen voor het schooljaar 2019-2020.

Stagefonds Zorg | Jaarlijkse subsidierondes

Alle zorginstellingen die als erkend leerbedrijf bekend zijn bij het SBB ontvangen ieder jaar in augustus een brief met bijbehorende formulieren. Als uw organisatie geen brief heeft ontvangen, maar u wel recht heeft op een vergoeding, dan kunt u een eigen aanvraag opstellen. Een aanvraag dient u jaarlijks na afloop van het studiejaar in, vóór 1 oktober.  De bijdrage uit het Stagefonds Zorg loopt op tot € 3.000,- per stageplaats, afhankelijk van het type opleiding.

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van het Stagefonds voor uw organisatie? Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact op voor een kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00