Stichting JAM

JAM is een stichting die zich inzet voor jonge moeders uit Arnhem en omstreken. Op een jonge leeftijd moeder worden is niet niks. Stichting JAM is opgericht door een jonge moeder die graag wat voor andere jonge moeders wil betekenen. Zo biedt de stichting ondersteunende begeleiding. Daarnaast wil JAM jongeren bewust maken van alle facetten van jong ouderschap. De missie van JAM is om jonge moeders weer in hun eigen kracht te zetten. Zelfredzaamheid en een positieve instelling staan daarbij centraal.

Stichting JAM is afhankelijk van subsidies, giften en fondsen. Hezelburcht hielp via de nauwe samenwerking met IGS de stichting bij het werven van fondsen en subsidies om JAM zo toekomstbestendig te maken. De specialisten van Hezelburcht ondersteunden de stichting bij het verkrijgen van financiële steun bij onder andere het Oranje Fonds, het VSBfonds, het Kansfonds en gemeente Arnhem.

Benieuwd naar JAM en haar activiteiten? Zanger en presentator Bart Boonstra bezocht de stichting namens het Oranje Fonds in Arnhem. Bekijk de video hier:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00