Driestroom

Wat betekent alledaags geluk voor jou? Met deze slogan presenteert Driestroom haar missie: een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van anderen. Via diverse locaties in Gelderland en daarbuiten levert Driestroom zorg en ondersteuning aan ongeveer 4.000 mensen met en zonder beperking. Driestroom is een ambitieuze organisatie en staat midden in de samenleving.

Door middel van innovatie in zorgverlening wil Driestroom de kwaliteit van de zorg en ondersteuning verbeteren. Daarnaast realiseert Driestroom veel extra activiteiten voor haar cliënten. Denk hierbij aan een nieuwe speeltuin voor gehandicapte kinderen of een moestuin in de wijk die door buurtbewoners en cliënten wordt onderhouden. Al deze projecten en activiteiten hebben één zaak gemeen: er is geld voor nodig, want voor niets gaat de zon op. Gelukkig bestaan er externe financieringsmiddelen zoals subsidies en particuliere fondsen die deze activiteiten ondersteunen. Om alle mogelijkheden optimaal te benutten werkt Driestroom al vele jaren samen met Hezelburcht. Wim Muilenburg, bestuurder van Driestroom, is opdrachtgever en vertelt over de samenwerking:

Onze subsidiecoördinator van Hezelburcht is één dag in de week bij ons ‘in house’ om alle subsidie- en fondstrajecten bij Driestroom van A tot Z te begeleiden. Dus van de aanvraag tot en met de verantwoording, zodat de verworven bijdragen ook binnenblijven! Daarnaast houdt de adviseur de organisatie op de hoogte van nieuwe fondsen en subsidiemogelijkheden. Zo blijft Driestroom dicht bij het vuur. De samenwerking verloopt uitstekend. De adviseur is goed bekend in de organisatie en zelfs bij onze samenwerkingspartners. Het bewustzijn in onze organisatie op potentiële subsidies en fondsen is veel groter geworden de afgelopen jaren. Zo worden diverse projecten gerealiseerd met externe financiering, wat uiteindelijk ten goede komt aan het alledaags geluk van onze cliënten. - Wim Muilenburg, voormalig Voorzitter Raad van bestuur bij Driestroom

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00