Woningcorporaties

Hoe kunt u als woningcorporatie nu en in de toekomst betaalbare, duurzame woningen blijven aanbieden? Het behalen van de klimaatdoelstellingen en het realiseren van passende woonvoorzieningen zijn hierin een belangrijke opgave. Daarnaast zijn investeringen op het gebied van leefbaarheid of het transformeren van bestaande kantoor- en zorgpanden actuele ontwikkelingen.

Om woningcorporaties te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities, bieden de specialisten van Hezelburcht full-service ondersteuning bij het verwerven van financiële middelen. Subsidies en fiscale instrumenten maken de investeringen binnen uw organisatie immers aantrekkelijk!

Zonnepanelen op dak

Ondersteuning bij subsidiewerving

Onze specialisten kunnen u dankzij onze expertise en ruime ervaring ondersteunen bij subsidietrajecten. U bent er zo van verzekerd dat u geen gelden misloopt en van maximaal subsidievoordeel geniet. Wij kunnen dit doen in de vorm van:

  • Een abonnement | Hezelburcht fungeert als centraal aanspreekpunt voor uw woningcorporatie bij subsidievraagstukken en ondersteunt bij het gehele subsidietraject. Er wordt een centraal aanspreekpunt aangesteld voor uw organisatie, die u laagdrempelig kunt benaderen met vragen. Ook houden wij u tijdig op de hoogte van wijzigingen in het subsidielandschap.
  • Incidentele ondersteuning | Voor ondersteuning op projectbasis, bijvoorbeeld bij subsidieaanvragen, haalbaarheidsbepalingen of verantwoordingstrajecten.

Ontdek de kansen voor uw woningcorporatie!

Vanuit een samenwerking tussen de specialisten sustainability, publieke sector en compliance, verkennen wij graag de subsidiekansen voor uw organisatie! Met name op het gebied van duurzaamheid liggen er financieringskansen, maar ook thema’s als leefbaarheid, herstructurering, transformatie van zorg- of kantoorpanden en monumentenzorg bieden kansen. De Rijksoverheid, provincies en gemeenten zetten namelijk subsidieregelingen in om de beleidsdoelen van themagebieden te behalen.

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

RVV Verduurzaming
Gerelateerde subsidie RVV Verduurzaming
Gaat u als woningcorporatie of belastingplichtige verhuurder investeren in de verduurzaming van huur...Lees verder

Contact

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00