Life Sciences & Health

In de Nederlandse gezondheidszorg is het vanzelfsprekend dat men zich richt op de persoon en niet op de ziekte. Gezondheid is niet het niet hebben van een kwaal, maar het is het hebben van de kracht van lichaam en geest om aan te passen. De Nederlandse Life Sciences & Health (LSH) sector bevat bedrijven en instellingen die dag in dag uit bezig zijn met de ontwikkeling van technische innovaties en het doorgronden van biologische processen. Hoewel Nederland hier al jaren sterk in is, is er juist de komende jaren een toenemende vraag naar dit type ontwikkelingen en onderzoeken. Mensen leven langer en gezonder, waardoor bepaalde ziekten juist vaker voor gaan komen. Er zijn gelukkig veel subsidies voor Life Sciences & Health projecten om bedrijven en andere organisaties te helpen.

Life Sciences & Health subsidies

De vergrijzing en daaraan gerelateerde kosten wordt gezien als een van de grootste maatschappelijke uitdagingen waar we in de wereld voor staan. Daarom ook dat de Nederlandse overheid en de Europese beleidsmakers fors in LSH onderzoeken en ontwikkelingen investeren en hiervoor diverse subsidie-instrumenten hebben ontwikkeld. Door enerzijds op fundamenteel onderzoek voor kennisinstellingen in te zetten en anderzijds op business development en valorisatie van ontwikkelingen door bedrijven, proberen de beleidsmakers het volledige spectrum af te dekken.

Life Sciences & Health subsidiespecialisten

Het Life Sciences, Health & Food team van Hezelburcht bestaat uit ambitieuze en ondernemende consultants met een relevante academische achtergrond. Onze specialisten weten u als geen ander te adviseren op het gebied van fundamenteel onderzoek, maar ook commerciële R&D is bekend terrein. Als opdrachtgever zit u altijd om tafel met een consultant met een achtergrond die past bij uw sector. Biomedische technologie, gezondheid, oncologie, biologie, eHealth en neurowetenschappen behoren tot de achtergronden en specialisaties van onze consultants. Naast een solide wetenschappelijke basis beschikken zij over sector specifieke praktijkervaring.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00