Horizon Europe | Health

Voor wie?

Onderzoekers, bedrijven, overheden

Voor wat?

Grootschalige innovatieprojecten

Meer informatie over dit programma

Het verbeteren en beschermen van de gezondheid en het welzijn van burgers van alle leeftijden in de Europese Unie (EU). Dat is het doel van Horizon Europe Cluster 1: Health (ofwel Gezondheid). Ontdek hoe uw onderzoeks- of innovatieproject een waardevolle bijdrage kan leveren aan de gezondheidssystemen in de EU. Ontwikkel bijvoorbeeld nieuwe technologieën, onderzoek hoe gezondheidsrisico’s beperkt kunnen worden, bescherm bevolkingsgroepen of bevorder een goede gezondheid en welzijn in het dagelijkse- en werkleven.

Doelen van cluster Horizon Europe | Health

We zullen deze pagina updaten wanneer er meer bekend is over het Horizon Europe Werkprogramma 2023 en de bijbehorende calls.

Optimale ondersteuning bij uw Horizon Europe Health aanvraag

Hezelburcht is gespecialiseerd in het ondersteunen van universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven bij het verwerven van subsidies. Wij bieden volledige ondersteuning bij het aanvragen van nationale en Europese subsidies. Neem gerust contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor meer informatie over de cluster Health of andere interessante subsidiemogelijkheden voor uw onderzoek of innovatie.

Horizon Europe
Gerelateerde subsidie Horizon Europe
Horizon Europe is hét Europese subsidieprogramma voor baanbrekend onderzoek, technologische ontwikk...Lees verder

contact

Heeft u meer informatie nodig over de cluster Health? Neem contact op via info@hezelburcht.com, bel direct naar 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: