KWF Kankerbestrijding

Voor wie?

Onderzoekers

Voor wat?

Wetenschappelijk kankeronderzoek

Openstelling

Diverse oproepen

Meer informatie

KWF Kankerbestrijding is, naast de overheid, de belangrijkste financier van wetenschappelijk kankeronderzoek in Nederland. Door te investeren in wetenschappelijk onderzoek neemt de kennis over kanker toe. Het KWF streeft naar effectievere behandelingen, een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en meer mensen die overleven.

Subsidiemogelijkheden KWF

De subsidiemogelijkheden richten zich niet alleen op fundamenteel kankeronderzoek, maar ook op het vertalen van kennis uit onderzoeken naar toepassingen voor de praktijk. Het proces van laboratorium naar patiënt moet zo efficiënt mogelijk voorlopen. Het fonds richt zich vooral op kennisinstellingen en onderzoekers.

Het kankerfonds kent diverse subsidieregelingen die ieder aparte voorwaarden en budgetten kennen en waar aparte calls voor worden geopend. Een persoonsgebonden beurs, een (internationaal) project/programma of een stagevergoeding zijn typen onderzoek die in aanmerking komen voor subsidie. Alle openstaande calls en financieringsmogelijkheden zijn hier terug te vinden.

KWF Kankerbestrijding subsidie aanvragen

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van het KWF voor uw organisatie? Of heeft u vragen over onze diensten? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem contact op via 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter via het formulier onderaan deze pagina.

contact

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van het KWF? Neem contact met ons op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: