Het nieuwe Horizon 2020 Health programma

In september informeerden we al over de verwachte Life Sciences & Health thema’s binnen het overkoepelende Europese onderzoeksprogramma Horizon 2020. De Europese Commissie presenteerde afgelopen vrijdag de definitieve versie van het Horizon 2020 Health programma. De calls en thema’s zijn in lijn met onze verwachtingen. Bent u benieuwd naar de thema’s en calls? Bekijk hier het werkprogramma Health 2018-2020.

Uitdagingen Horizon 2020 Health

Een belangrijke uitdaging binnen het Horizon 2020 health programma is het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van Europese burgers door te anticiperen op demografische veranderingen. Voor de uitdaging ‘Health, demographic change and wellbeing‘, ook wel bekend als Horizon 2020 Health, zijn tot 2020 miljarden euro’s beschikbaar.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen Horizon 2020 Health? Het Life Sciences & Health team binnen Hezelburcht helpt u graag bij het vinden van de juiste call voor uw project. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het vormen van een consortium of bij het projectmanagement.

Neem vrijblijvend contact op!

[ninja_form id=3]

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00