TU/e – Photo4Future

Het internationale Photo4Future trainingsnetwerk, gecoördineerd door de TU Eindhoven, richt zich op fotochemie. Fotochemie omvat het gebruiken van visueel licht om chemische transformaties te induceren. Photo4Future is een netwerk van tien promovendi die middels multidisciplinair onderzoek nieuwe fotochemische toepassingen ontwikkelen. Hiermee biedt het project energiezuinige en groene alternatieven voor de chemische sector. De TU Eindhoven kreeg voor het realiseren van het programma subsidie vanuit het Europese subsidieprogramma Marie Skłodowska-Curie.

Projectmanagement Horizon Marie Skłodowska-Curie project Photo4Future

Het verkrijgen van dit Marie Skłodowska-Curie project vereist al de nodige kennis en ervaring op het gebied van Horizon subsidies. Voor het managen van het project is minstens zoveel expertise nodig. Na de toekenning moet het project namelijk volgens de voorwaarden van de ‘grant agreement’ worden uitgevoerd. Om zich op de projectinhoudelijke activiteiten te kunnen richten besteedt de TU Eindhoven het projectmanagement uit aan Hezelburcht. Middels onze kennis en kunde van Europese regelingen ondersteunen wij het consortium bij onder andere de algemene communicatie, juridische en financiële zaken en het managen van rapportages.

Het werken met Hezelburcht laat de onderzoekers toe om zich te focussen op het echte werk, namelijk het onderzoek. Dit betekent dan ook dat efficiënter en resultaatgerichter gewerkt kan worden. Als coördinator ben ik dan ook uitermate tevreden over de vlotte samenwerking met Hezelburcht! - Dr. Timothy Noël

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00