Internationalisering

Heeft uw organisatie internationale ambities, gaat u samenwerken met een buitenlandse partner of bent u in het buitenland gevestigd? Buiten de landsgrenzen zijn er tal van Europese subsidies voor internationalisering waar u een beroep op kunt doen.

Subsidies voor internationalisering

De Europese Unie streeft ernaar om wereldwijd toonaangevend te blijven. Om haar concurrentiepositie te verbeteren investeert de EU daarom jaarlijks miljoenen in subsidieprogramma’s om samenwerking tussen landen en belangrijke thema’s te stimuleren. Zo ligt in het programma Horizon Europe de focus op onderzoek en ontwikkeling (R&D). Speelt scholing een centrale rol in het Erasmus+ programma en het Europees Sociaal Fonds (ESF). Krijgen innovatieve mkb’ers die internationaal georiënteerd zijn steun van EIC, Eurostars of bijvoorbeeld INNOWWIDE. Internationale samenwerking op gebied van duurzaamheid, transport en innovatie kan bijvoorbeeld ondersteund worden door Interreg en CEF programma’s.

Europese subsidies aanvragen

Het aanvragen van een Europese subsidie vereist de nodige kennis en ervaring. Het EU team van Hezelburcht adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw activiteiten. Ook voor nationale subsidies in EU-lidstaten kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00