INNOWWIDE

Voor wie?

Innovatieve en internationaal-georiënteerde mkb’ers

Voor wat?

Haalbaarheidsstudies

Aanvragen

Najaar 2024

Advies over INNOWWIDE

Bent u een innovatieve mkb’er en wilt u een internationale markt betreden? Met INNOWWIDE subsidie krijgt u € 60.000 om te onderzoeken of internationale markten klaar zijn voor uw producten, diensten en R&D. Uw innovatieproject moet gericht zijn op landen in Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië of Oceanië. En u moet hierbij samenwerken met lokale partners. Deze subsidie opent jaarlijks met nieuwe calls, en loopt van 2022 tot en met 2027. Een mooie subsidiekans voor uw internationaliseringsdoelen!

Wie komt in aanmerking voor INNOWWIDE?

Als innovatief mkb’er met internationale ambities komt u in aanmerking voor INNOWWIDE om bijvoorbeeld te onderzoeken of internationale markten klaar zijn voor uw producten, diensten en R&D. Om kans te maken op subsidie moet u aan de volgende subsidievoorwaarden voldoen:

  • U heeft een mkb-bedrijf gevestigd in Europa.
  • U mag per bedrijf 1 aanvraag indienen.
  • De maximale projectduur is 6 maanden.
  • Uw bedrijf is in één van de volgende landen/ regio’s geregistreerd: een EU-lidstaat, IJsland, Israël, Noorwegen of Turkije.
  • Uw product of dienst richt zich op markten van Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië of Oceanië.
  • U voert het project samen met een lokale partner uit.
  • Uw project is bedoeld voor civiele toepassingen.

INNOWWIDE 2022-2027

Voor de periode 2022-2027 is er in totaal € 24 miljoen budget beschikbaar gesteld. De derde INNOWWIDE call gaat in het najaar van 2024 weer open voor aanvragen. De subsidie die u ontvangt is een vast bedrag van € 60.000 per project.

Meer informatie over deze subsidie

Heeft u vragen over deze subsidiekans? Of bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem gerust contact op via info@hezelburcht.com of 088 495 20 00 voor een vrijblijvende kennismaking. Graag onderzoeken wij of subsidies aansluiten op uw innovatietraject!

contact

Advies nodig over INNOWWIDE? Neem contact op via info@hezelburcht.com, bel direct naar 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: