Mijn Hezelburcht Menu

INNOWWIDE

Voor mkb’ers die internationaal kansen willen benutten

Bent u een innovatief mkb bedrijf en ziet u kansen om met lokale partners technologie te ontwikkelen in een markt buiten de EU? Maak dan slim gebruik van deze INNOWWIDE-subsidieoproep en onderzoek de technische en economische haalbaarheid!

Persoonlijk advies!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Budget voor Viability Assessment Projects (VAP) 

Om de concurrentie aan te gaan in buitenlandse markten (zoals Brazilië, Rusland en India etc.) worden Europese mkb-bedrijven gestimuleerd om de samenwerking aan te gaan met partners buiten Europa. Met INNOWWIDE kunt u zogenoemde Viability Assessment Projects (VAP) uitvoeren waarbij onderzoek wordt gedaan naar de haalbaarheid. Zodoende kunt u bepalen of uw samenwerkingsproject kans van slagen heeft. Deze regeling is bedoeld om Europese innovaties in markten buiten Europa te stimuleren. Er zijn geen specifieke technologiegebieden vastgesteld, alle thema’s komen dus in aanmerking!

INNOWWIDE referentie

Voorwaarden van deze INNOWWIDE call 

  • Mkb-bedrijven gevestigd in Europa.
  • Een samenwerking met een lokale partij (zoals een leverancier, klant, consultant, juridisch adviseur, onderzoeks- of ontwikkelpartij of samenwerkingspartij) van een van de VAP landen, zoals gepubliceerd door de EU. De EU heeft een onderscheidt gemaakt tussen ontwikkelde landen, grote opkomende economieën en ontwikkelingslanden.  
  • Het project dient een grote variëteit aan activiteiten te omvatten waarin de praktische, technische en commerciële haalbaarheid van een innovatieve oplossing wordt verkend, en hoe deze past bij lokale voorwaarden en eisen. 
  • Het project dient inzicht te geven in de technische haalbaarheid, het business model, de juridische en politieke aspecten, de benodigde investeringen en de exploitatie van uw product of dienst. 
  • De looptijd van elk project is 6 maanden. 
  • De subsidie bestaat uit een vast bedrag van € 60.000,- wat maximaal 70% van het totale projectbudget is.  
  • De deadline voor het indienen van een aanvraag is verplaatst van 31 maart naar 7 april 2020. 

Meer informatie 

Heeft u vragen over deze subsidiekans? Of bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem gerust contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende kennismaking. Graag onderzoeken wij of subsidies aansluiten op uw innovatietraject!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij staan u graag te woord!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00