Subsidie aanvragen

Heeft u een project of projectidee en bent u op zoek naar aanvullende financiering? Vanuit de Nederlandse overheid en Europa zijn er subsidies en fiscale regelingen beschikbaar. Het landschap is erg divers en biedt voor veel soorten organisaties kansen. Wilt u subsidie aanvragen? Hezelburcht adviseert u graag bij het identificeren van subsidiekansen en het schrijven van een kansrijke subsidieaanvraag.

Persoonlijk advies? Neem contact op!

 

Subsidiemogelijkheden voor uw project

Het proces begint bij het identificeren van de relevante mogelijkheden. De sector waarin u actief bent en het type project bepalen voor een groot deel voor welke regelingen u in aanmerking komt. Bekijk hier per sector en thema de interessante subsidies.

De volgende stap is de daadwerkelijke subsidieaanvraag. Een toekenning of afwijzing hangt niet alleen af van de kwaliteit van het project, maar zit voor een belangrijk deel ook in de kwaliteit van de aanvraag. Hezelburcht verzorgt de volledige subsidieaanvraag om uw slaagkans te vergroten. Wij zijn op de hoogte van actuele regelingen, de veranderende regels en welke eisen subsidieverstrekkers stellen aan subsidieaanvragen.

Onze toegevoegde waarde

Hezelburcht begeleidt u bij het volledige subsidieverwervingsproces; van de signalering van interessante regelingen tot en met de verantwoording van de subsidieaanvraag. Daarnaast ondersteunen wij u bij de administratieve organisatie die bij een aanvraag komt kijken en andere activiteiten gerelateerd aan subsidieverwerving. Denk aan Intellectual Property, projectmanagement en lobbytrajecten. Dit doen wij al ruim twintig jaar voor zowel de publieke sector als het bedrijfsleven.

Subsidie aanvragen voor uw bedrijf of organisatie?

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor uw organisatie? Wij maken graag kennis met u.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Wilt u meer weten over het aanvragen van subsidies voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00