Realiseer uw zonnepanelen project

Duurzaam ondernemen! Heeft u een groot dakoppervlak of een stuk grond beschikbaar? Met een zonnepaneleninstallatie investeert u in de toekomst én verduurzaamt u uw organisatie. Met onze zon-PV dienstverlening kunnen wij u volledig begeleiden bij het realiseren van een zon-PV project.

Mogelijk heeft u al concrete zon-PV plannen voor uw bedrijfsdaken of op een stuk grond, maar lukt het nog niet met vanwege technische of economische problemen. Misschien heeft u zelfs al een SDE+ subsidiebeschikking op zak? Middels ons netwerk en jarenlange ervaring in zon-PV projecten lossen wij ook dit soort problemen voor u op.

Direct meer weten?
Of bel ons! 088 495 20 00

Onze toegevoegde waarde bij het realiseren van een zon-PV project

Hezelburcht helpt al jarenlang organisaties bij het aanvragen van subsidies gericht op zon-PV projecten. Dankzij eerder opgedane kennis, ervaring en ons netwerk, zorgt Hezelburcht ervoor dat de juiste partijen worden ingezet voor een haalbare businesscase. En voor een kwalitatief hoogwaardige en correcte plaatsing van de zonnepaneleninstallaties.

Onafhankelijk advies met kennis van zaken

De ontwikkeling van een zon-PV installatie bestaat uit twee fasen, waarin Hezelburcht van begin tot eind advies en ondersteuning biedt. Binnen een half jaar heeft u uw ambities op zon-PV gerealiseerd.

Fase 1: Weloverwogen keuzes door u

In deze eerste fase wordt er samen met u een businesscase opgesteld waarin wordt gekeken wat u zelf kunt investeren en wat u kunt laten investeren. Ook kijken wij met u naar de kosten en risico’s van verschillende scenario’s. Wilt u bijvoorbeeld zelf een deel van de opgewekte stroom afnemen of liever alles terugleveren voor een gegarandeerd bedrag? Samen met u bepalen we de meest effectieve strategie ten aanzien van de projectaanpak. De doorlooptijd van deze fase wordt geschat op twee maanden.

Fase 2: De beste deal onderhandelen voor u

In de ontwikkelfase begeleid Hezelburcht u bij het realiseren van de gekozen strategie. Gestart wordt met het bij meerdere partijen opvragen van offertes en met hen onderhandelen over voorwaarden en prijs. Afhankelijk van de gekozen strategie kunnen er ook offertes worden opgevraagd voor hoofdaannemerschap (in jargon: een EPCC-contracting). Dan heeft u te maken met één partij die de verantwoordelijkheid draagt voor zowel constructie, inkoop van panelen, installatie en in bedrijfstelling met garantie). Indien nodig worden er ook terugleveroffertes opgevraagd en voor u onderhandeld. De doorlooptijd van fase 2 wordt geschat op vier maanden.

Meer informatie over het realiseren van een zon-PV installatie?

Wilt u meer weten over ons onafhankelijke advies bij het realiseren van een zon-PV installatie en onze werkwijze? Neem gerust contact op! Wij bieden ondersteuning en advies bij zowel SDE++ subsidieaanvraag als bij de realisatie en het projectmanagement van een zon-PV installatie.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Meer weten over onze ZonPv-aanpak? Neem contact op, we vertellen u er graag meer over.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00